Світлана ЛУГАНСЬКА: «Ідемо на вибори і голосуймо за Валентина Кричфалуші!» + ВИДЕО

Переглядів: 2130 12 22.10.2014 в 17:48:28 Суспільство
Світлана ЛУГАНСЬКА: «Ідемо на вибори і голосуймо за Валентина Кричфалуші!» + ВИДЕО

   За два дні свідома частина Добропільської громади зробить свій вибір і поставить «галочку» за політичну партію чи блок та за кандидата-мажоритарника. А останніх по нашому виборчому округу балотується аж 16. У переважній більшості – вперше. І не кожен з тих новачків достатньо пропагує, «афішує» себе. А шкода, бо пересічним громадянам бракує інформації про них, що значно впливає на вибір. У цьому зв’язку вважаю за потрібне висловити свої думки про кандидата у нардепи Кричфалуші Валентина Михайловича.

   Як лідер міської громадської організації «Голос громади» співпрацюю з ним 10 років, як депутат міської ради – понад 3. Чому найчастіше приводять мене шляхи до Валентина Михайловича? Найперше і головне – він завжди відкриває «двері» для тих, хто прийшов по допомогу. А мені, як лідерові, доводиться часто звертатись до благодійників. Адже ми опікуємось безліччю проблем людей неімущих, одиноких, хворих, немічних, дітей. І не пам’ятаю випадку, щоб Кричфалуші В. М. відмовив. Його благодійність на рідкість постійна, безвідмовна і непоказна. Більше того, вона не обмежується разовою доброчинністю, а носить системний характер. Він допомагає матеріально і фінансово у проведенні благодійних акцій для дітей. Його внески постійно у святах Святителя Миколая і Різдві, підтримці дітей-інвалідів і тяжко хворих. Синівське ставлення до фронтовиків Великої Вітчизняної війни проявляється, зокрема, і в допомозі мені, як депутату міської ради, організовувати їхнє вшанування в моєму виборчому окрузі.

   Так, людські якості кожного проявляються у вчинках. Особливо це характерне в тяжчі часи, часи випробування. На жаль, вони прийшли до нас, в Донбас, і стали перевіркою на патріотизм і громадянськість. І якщо говорити про конкретну особу – Валентина Михайловича Кричфалуші, то він заслуговує високої похвали. З перших днів мітингових «роздраїв» він заявив про свою позицію як захисника українських національних інтересів. А трохи згодом, з появою перших українських військових підрозділів, він увійшов до активу тих патріотів, котрі взяли на себе і сміливість, і тягар допомоги воїнам, які прийшли на захист Добропілля, Донбасу. Їх називають нині в нашій країні волонтерами і серед цих людей, яким дякує вся Україна, і наш кандидат у нардепи Кричфалуші В. М. Легендарна 25-а аеромобільна, славнозвісні 93-а і 95-а бригади, 20-ий територіальний підрозділ Нацгвардії – всі відчули на собі силу доброти добропільських волонтерів, серед яких і Валентин Михайлович. І допомога не лише продуктами, одягом, екіпіруванням, а й в ремонті бойової техніки.

   Війна породила ще одне тяжке явище, яке держава не хоче назвати справжнім ім’ям  - біженство. Тисячі людей Донеччини покинули свої зруйновані домівки в селах і містах і виїхали в мирні зони, в т.ч. і в м. Добропілля. І не впоралася б міська влада з цим потоком знедолених людей, якби не добрі серця наших жителів, активна участь волонтерів. Серед них і Валентин Михайлович, який, маючи скромний готельний бізнес, віддав помешкання переселенцям із зони АТО, більше того – дбає про їхнє харчування. Скажіть: хіба це не прояв людяності і громадянськості?!

   Та хочу, щоб читачі звернули увагу ще на одне – програму кандидата в народні депутати Кричфалуші. В ній вісім головних пунктів, за якими і повне розуміння невідкладних проблем округу, Донеччини та України, і бажання їх вирішити. Зокрема, створення нових робочих місць і підприємств в регіоні; реформування і розвиток села; якісне і доступне кожному медичне обслуговування; модернізація комунального господарства; забезпечення безперебійного водопостачання; відміна пенсійної реформи; захист інтересів дітей і молоді… Хіба це не те, чого так очікують і жителі мого округу в сел. Ждановське, і громада, і народ України? Як мовиться, земні, реальні, бажані зміни на краще. Хоча ждановці до цього додають ще одне: нагальну необхідність в будівництві об’їзної дороги, про яку вони мріють і клопочуть давно, але в депутатські плани попередників це не входило.

   Сьогодні, в останні передвиборчі дні, проти кандидатів у депутати застосовують наклепи, брехню, запускають дезінформацію. Не вірте, люди, всьому цьому бруду, адже особова справа кожного з них «під мікроскопом» ЦВК, відповідає Конституції України. Порадьтеся краще зі своїм серцем, розумом, осягніть все, хто і що пропонує. І я закликаю всіх: «Ідемо на вибори і голосуймо за Валентина Кричфалуші! Нехай у парламент прийдуть нові люди, нові сили, нові ідеї!» 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
12 Dekmamedov • 22:11:03, 22.10.2014
"От вновь избранного депутатского корпуса выступила Светлана Луганская (Партия Регионов)"
А не та ли это Луганская...?Если она, то Кричфалуши надо гнать её грязным веником!
avatar
3 Dekmamedov • 19:50:17, 22.10.2014
Сейчас начнут обиженные добропольчане грязью поливать Валентина, а то, что он один из тех, кто сохранил в Доброполье Украину и сам за это пострадал, так не вспомнят даже.Конечно пусть лучше было бы ДНР с разбитыми домами и кучей трупов местных жителей.Надо было, чтобы град попал не в овощную базу, а в какой-нибудь многоэтажный дом, вот тогда обосра..сь бы и не кукарекали.
Сидите там у себя в курятниках, ватники неадекватные.Теперь уже без вас разберутся, а вы на референдуме отличились."Спасибо огромное!"
avatar
4 Амели • 20:11:21, 22.10.2014
Ну придумай что-то интересное,а то сразу ватники.Вижу у тебя с этим проблемы.Путин ночью не снится в кошмарах?Автопробегами или переодеванием в черных человечком он сохранил Украину?по факту что он сделал полезного для города?
avatar
5 Dekmamedov • 20:16:09, 22.10.2014
Что полезное для города?читай выше!Ты сидишь и пишешь из дома, а так сидела бы в подвале и ела сырую мивину, на улицу выходила бы короткими перебежками, чтобы гуманитарку получить.
avatar
6 Амели • 20:24:07, 22.10.2014
Веселый ты парень
avatar
7 Dzimyan • 20:41:22, 22.10.2014
Да, героически постил новости с фронта "онлайн из окопов", сидя на добропольском ip.
avatar
8 Dekmamedov • 20:43:28, 22.10.2014
А ты у нас один из тех, кто все прошныряет и вынюхает.Лично мне пох, кто ты и что ты, где и как сидишь.
"Я тебя по ip вычислю"(Dzimyan)
avatar
10 Dzimyan • 20:48:55, 22.10.2014
Это не отменяет того, что ты звездобол.
avatar
9 Амели • 20:44:59, 22.10.2014
Зато сейчас в депутаты!А главное от партии Ляшко,видимо всё у Ляшка ему родное!
avatar
11 Dzimyan • 20:49:10, 22.10.2014
Родная партия, ректальная ))
avatar
2 Амели • 19:03:29, 22.10.2014
PR-менеджеры у него видимо без образования.
Бедный Валик,сам говорит и не верит в то,о чем вообще говорит.Весь белый и пушистый.А то что судимости за убийство,наркотики это ничего,с кем не бывает.Главное рабочие места обеспечит у себя в притоне!
avatar
1 shura1978 • 18:27:38, 22.10.2014
Зачем нам те кто для жителей ничего конкретно не сделали ? Вот например про проблемы с водой знают все , а ее как не было так и нет по сей день , одни обещания !!!
ComForm">
avatar
Наверх