СТОВ «Торецьке»: Де господар добре робить, там і поле буйно родить

Переглядів: 1984 0 17.02.2016 в 07:17:29 Новини підприємств
СТОВ «Торецьке»: Де господар добре робить, там і поле буйно родить
   Чим раніше почнеш за господарство піклуватися – тим більше весні догодиш – так справедливо вважали наші мудрі пращури, розпочинаючи підготовку до весняно-польових робіт наступного дня після Стрітення. Цей день в народі називається Починками.

   Так працює, дотримуючись давніх традицій, одне з успішних сільськогосподарських підприємств районну - СТОВ «Торецьке». В кабінеті його керівника - депутата районної ради VII скликання Голованьова Володимира Миколайовича багато подяк та грамот за призові місця, які господарство посідає за підсумками року. 

   З року в рік в СТОВ «Торецьке» проводиться клопітка робота по удосконаленню структури посівних площ, впровадженню новітніх технологій та нових сільськогосподарських культур, вирощування яких суттєво покращує фінансове становище господарства.

   Другий рік поспіль в господарстві буде вирощуватись така цінна ефіроолійна культура, як коріандр. Підприємство закупило достатню кількість мінеральних добрив і на початку лютого провело підживлення озимих культур по мерзло – талому грунту на 100% площ, що дає надію на отримання гарного врожаю. 

   Поля в СТОВ «Торецьке» доглянуті, бо вноситься необхідний комплекс препаратів проти хвороб, шкідників і бур’янів. 

   Гарному кінцевому результату сприяє і якісний насінневий матеріал від кращих виробників, причому це насіння еліти і першої репродукції. 

  За останні роки в господарстві значно оновився машинно – тракторний парк. 

  Сільськогосподарське підприємство не має жодних проблем із кадрами: в колективі працює чимало молоді, а це ознака того, що господарство має перспективу, має майбутнє. 

  Досвід сільгосппідприємства СТОВ «Торецьке» та його керівника є прикладом того, як треба відноситись і до землі, і до вирішення актуальних питань розвитку місцевої громади, адже щороку на соціальну підтримку села підприємство виділяє значні кошти. 

  Керівник цього підприємства користується заслуженим авторитетом у громади. Людяність, порядність, відповідальність сповна властиві Голованьову Володимиру Миколайовичу. Він постійно веде роботу з пошуку нових каналів реалізації сільськогосподарської продукції, налагодження бізнес – контактів, створення умов для інформаційного обліку та поліпшення інвестиційно – інноваційного клімату в регіоні. 

   За пропозиціями аграріїв, Володимир Миколайович в січні поточного року очолив Аграрний Союз України в Донецькій області. Побажаємо йому ефективної праці на цій відповідальній посаді разом із своїми колегами – однодумцями. 

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх