Стало известно, когда возобновит работу Дворец спорта г.Доброполья

Переглядів: 2876 1 15.03.2017 в 11:12:58 Новини спорту
Стало известно, когда возобновит работу Дворец спорта г.Доброполья

СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС ДОБРОПІЛЛЯ

Влітку минулого року до комунальної власності Добропілля було передано кілька соціальних об’єктів, серед них і «багатостраждальний» Палац спорту. Три роки, починаючи з 2013-го, він стояв із зачиненими дверима, похмурий та порожній, огорожений величезним парканом. І ось кілька місяців тому добропільці помітили в ньому певні зрушення - були замінені вікна, перекрито дах, аж ось і реставрацією ганку зайнялись. Містом ширились чутки: начебто в квітні Палац спорту розпочне свою роботу. А раптом? - подумали ми, проте вирішили перевірити достовірність інформації у людини, відповідальної за спортивне та фізкультурно-оздоровче життя в місті - Лариси Грибаускас, начальника відділу фізкультури та спорту міської ради.

«Хочу порадувати добропільців – в нинішньому році Палац спорту нарешті відчинить двері прихильникам спорту і здорового способу життя, але не в квітні, а напередодні наступного навчального року, - ділиться Лариса Іонасівна. – Адже чимало робіт ще треба зробити. Дістався він добропільській громаді в занедбаному стані, навіть, не зважаючи на привабливий зовнішній вигляд. Пластикові вікна (до речі, нові), були вже не придатні до використання – в деяких місцях, одного разу відкрившись, майже не зачинялись.В частині з них вигнулись рами, тріснули шибки. Так званий новий дах протікав, залишаючи на стінах чорні плями, а на підлозі – патьоки. Загалом картина була гнітюча, тож все потребувало переробок.

Те, що жителі побачили зовні - замінені вікна, перекритий дах - це лише частина робіт. Довелося все починати з нуля – замінили і системи опалення ы водопостачання , а також всі дрібниці, без яких не може функціонувати спорткомплекс. Звичайно ж, чули ми і коментарі: «Не інакше гроші «відмивають», міняючи вікна».Але ж знову повторю - вони всі були зіпсовані, через погану якість. От і довелось їх замінити на інші, більш якісніші».

Для таких кардинальних змін в Палаці спорту задіяні як міські бюджетні, так і залучені кошти. Нині місцева влада шукає резерви для закінчення ремонтних робіт – бере участь в проектах міжнародних організацій.

Приємна новина є і для людей з обмеженими можливостями – такі ніколи не залишаються поза увагою нашої громади. Саме для них в Палаці передбачено вільний доступ (зроблені пантуси) та облаштовані зручності (санвузол), що дуже важливо в наш непростий час.

Чимало задумок в міському спортивному осередку - з’являться і нові секції фізкультурно-оздоровчого напрямку. А ще в місті мріють про створення шашково-шахового клубу для дітлахів, поки що тільки мріють, адже фахівців відповідної кваліфікації нелегко знайти в провінційному містечку.

Отже, за планом, з нового навчального року всі спортивні секції повернуться додому - у відремонтований Палац спорту, а у прихильників здорового способу життя, нарешті, з’являться можливості для покращення свого здоров’я.

За матеріалами газети «Новий шлях».


Стало известно, когда возобновит работу Дворец спорта г.Доброполья


Стало известно, когда возобновит работу Дворец спорта г.Доброполья


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 wounder5891 • 22:19:18, 18.03.2017
да уж
ComForm">
avatar
Наверх