Социальные работники Добропольского района активно помогают нуждающимся людям + ФОТО

Переглядів: 900 0 21.04.2019 в 10:30:27 Суспільство
Социальные работники Добропольского района активно помогают нуждающимся людям + ФОТО

Соціальниий працівник територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Добропільського району  Зеленіна Л.В., здійснила контрольне відвідування з метою перевірки виконання соціальними робітниками Пойдою Ю.В. та Бабенко Н.О. своїх обов’язків – надання соціальної послуги догляду вдома на території Золотоколодязької сільської ради. 

   Із 9-ти перевірених підопічних Юлії Володимирівни 5 осіб мають обмежені можливості з рухової активності. За покликом серця таких підопічних вона відвідує щодня.
Основне, що треба зробити при відвідуванні, це надати ліки і поточнити, скільки раз на день їх приймати, а потім приготувати їжу та виконати санітарно-гігієнічні потреби. Треба тільки бачити, як старенькі радіють її появі - справжнє сонечко, донька… 

   Шість підопічних Бабенко Н.О. добре відгукуються про виконання нею своїх обов’язків: прибирає приміщення, обробляє присадибні ділянки, замітає подвір’я, навіть патрає птицю, адже пальці у стареньких вже не такі вправні. Дуже моторна і швидка в роботі, тому за відведений час встигає все. 

   Найскладніше, що виконують соціальні робітники, це придбання ліків за соціальною програмою безкоштовно у м. Добропілля. Поїздка забирає багато часу, який вони могли б приділити підопічним, але без цієї послуги - життя не можливе. 

  Велика вдячність робітникам за їх людяність, небайдужість і совісність, тому що без їхньої участі одинокі громадяни похилого віку та особи з інвалідністю залишилися б сам на сам зі своїми проблемами. 

     Контрольне відвідування показало, що наші працівники тест на людяність пройшли на «відмінно».


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх