Соціальне шкільне підприємство #nomotloh

Переглядів: 964 0 16.04.2021 в 12:30:57 Суспільство
Соціальне шкільне підприємство #nomotloh

Модельєри вже багато років презентують одяг, взуття та аксесуари, виготовлені на 3D-принтерах. Так і наша команда соціального шкільного підприємства “NoMotloH” не відстає від трендів – і обзавелась 3D-принтером. 

Підприємці-початківці вже пройшли навчання у 3D.Farm. Відтепер наші вироби будуть доповнені оригінальними аксесуарами та цікавими виробами. Завдяки новітнім технологіям ми отримали можливість ще і до експериментів, які додадуть речам неординарності і унікальності.

Отримані від продажу перероблених речей кошти наша команда планує витрачати на розвиток цього проєкту та екологічні акції, як-от озеленення міст, встановлення контейнерів для сортування сміття. 

Діяльність соціального шкільного підприємництва “NoMotloH” будується на основі навчальної програми за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» та навчального посібника «Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап», які були розроблені спеціально для вчителів, батьків та учнів 8 (9,10,11) класів та дістали затвердження Міністерства освіти та науки України. 

З матеріалами можна ознайомитись за посиланням:
Навчальна програма: http://bit.ly/
Посібник: http://bit.ly/посібник_із_СШП
Проєкт зі створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH” реалізується в межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях», що виконується @Фондом Східна Європа та @ChildFund Deutschland e.V. і фінансується @Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Детальніше про проєкт читайте на http://sse.eef.org.ua/


Соціальне шкільне підприємство #nomotloh


Соціальне шкільне підприємство #nomotloh


Соціальне шкільне підприємство #nomotloh


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх