События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 1016 0 13.08.2018 в 12:00:23 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

06.08.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання щодо організації проведення засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області на базі Добропільського об’єднаного управління, проведення роботи по забезпеченню надходжень до бюджету Пенсійного фонду та ін.

06.08.2018 в.о. Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові райдержадміністрації, на якій доповіла про стан фінансування пенсій.

07.08.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Тетяна Іванівна провела зустріч за місцем проживання та виїзний прийом громадян  на території Шахівської сільської ради.

10.08.2018 ¬– в.о. начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна взяла участь у нараді з питань легалізації зайнятості та зарплати, яка відбулась в Добропільській  районній державній адміністрації.

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 11 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 488 звернень, що на 2,8 % менше, ніж за попередній тиждень (502 звернення). Прийнято: 36 заяв на перерахунок пенсії, 21 – на первинне призначення пенсії, 57 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 9 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 3 особи, 21 особа – за поновленням виплати пенсій, 

- 150 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 63 особи;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 41 особа;

-    одна особа звернулась на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх