Школьный звонок зовет на урок

Переглядів: 1311 0 28.08.2015 в 07:57:26 Освіта
Школьный звонок зовет на урок

З 20 серпня до 20 жовтня за рішенням Координаційної ради у справах дітей райдержадміністрації в     Добропільському районі проходить Всеукраїнський рейд «Урок». Це ціла низка заходів, спрямованих на повернення неповнолітніх мешканців району за шкільну парту, а також виявлення та усунення причин, внаслідок яких діти не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах.

З метою запобігання негативним проявам у дитячому середовищі, та у зв’язку з початком нового навчального року, службам та органам, причетним до виховання дітей, необхідно скоординувати свою діяльність, спрямовану на посилення соціального та правового захисту підростаючого покоління. Для ефективного вирішення поставлених державою задач в нашому районі вже кілька років поспіль  проходить Всеукраїнський рейд «Урок». Першочерговою задачею, яку ставить  перед  спеціалістами  служби у справах дітей Всеукраїнський рейд «Урок», є виявлення дітей, що не приступили 1 вересня до занять у загальноосвітніх закладах району, та усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені освітнім процесом.

В рамках Всеукраїнського заходу в Добропільсьому районі було проведено 27 серпня 2015 року  акцію «Я хочу до школи». Керівниками приватних підприємств району, а саме Татаренком Миколою Володимировичем, Ісаковим Євгеном Миколайовичем, Ляшенком Миколою Олексійовичем, Лінкіним Василем Петровичем було  виділено на цю акцію 2640 грн., на які було придбано 13 наборів шкільного приладдя для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Тепер вони зможуть своєчасно приступити до занять, а служба у справах дітей райдержадміністрації бажає всім школярам, щоб їхні нові щоденники заповнювалися тільки добрими оцінками.                

 

Источник: donoda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх