Школьники из Доброполья заняли третье место в чемпионате области по баскетболу + ФОТО

Переглядів: 2127 1 15.12.2015 в 19:30:01 Новини спорту
Школьники из Доброполья заняли третье место в чемпионате области по баскетболу + ФОТО

   Баскетбол  як  засіб  масового  фізичного  виховання.

   За популярністю баскетбол – один з найбільш динамічних і видовищних ігрових видів спорту й водночас важливий засіб оздоровчого впливу на підростаюче покоління. Висока емоційність гри приваблює своєю видовищністю та органічним поєднанням постійних переміщень зі змінами швидкості й напрямів руху, стрибками й метальними рухами.

   У нашому місті , з метою залучення дітей та підлітків до систематичних занять баскетболом, використовуються різні форми та методи роботи: окрім вивчення елементів цього виду спорту на уроках фізичного виховання, роботи секцій спорткомплексів та центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  - це організація  місцевих змагань ( найближчий захід - проведення Відкритої Першості міста , 19 грудня поточного року) та участь у змаганнях позаміського рівня.

   Так,  14 грудня у місті Дружківка відбувався Чемпіонат Донецької області серед  ЗОШ-інтернатів. Команди з Артемівська, Дзержинська, Костянтинівки, Дружківки, Добропілля, Димитрова, Краматорська, Слов’янська боролися за право сильнішої. Серед призерів Чемпіонату – юнацька команда ЗОШ-інтернату Добропілля ( тренер Опальковська Л.Б.). Найактивніші гравці ,Горюшко Максим, Пруднік Дмитро та Рижко Максим , своєю результативною та енергійною грою, дали можливість нашій команді завоювати бронзові  нагороди  і  ІІІ  місце.

   Щиро вітаємо призерів Чемпіонату області !!!

   Фінансування участі команди ( транспортні витрати) відбувалося за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених  на розвиток  фізичної культури і спорту.


Школьники из Доброполья заняли третье место в чемпионате области по баскетболу + ФОТО


Школьники из Доброполья заняли третье место в чемпионате области по баскетболу + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Светлана1972 • 13:52:02, 04.01.2016
Эти соревнования были организованы и финансированы областной спорт школой для детей-сирот ( г. Краматорск) и ЦФРН "Спорт для всех". Участие принимали спортсмены ОДЮСШ для детей-сирот (отделение г. Доброполья, тренер Опальковская Л.Б..). Зачем публиковать непроверенную информацию? Просим внести дополнения к статье, либо комментарий редакции о том, что полная организация соревнований, питание и финансирование остальных расходов осуществляли ОДЮСШ для детей-сирот, ЦФРН "Спорт для всех", спонсоры ЧП "Источник", ЧП Охоненко И.А.
ComForm">
avatar
Наверх