Футболисты из г.Белицкое стали чемпионами области по футзалу

Переглядів: 1630 0 27.03.2018 в 14:00:13 Новини спорту
Футболисты из г.Белицкое стали чемпионами области по футзалу

Закінчився фінал чемпіонату Донецької області з футзалу серед юнаків, який проходив 25 березня 2018 року у Палаці спорту міста Добропілля.

Участь у чемпіонаті взяли юнаки 2005-2006, 2007-2008 років народження. Слід зазначити, що у фінальних матчах між собою зустрілися 4 команди кожної з вікових груп.

Усі учасники показали якісний футбол, що не дивно, адже саме фіналісти виявилися найсильнішими з 32 команд-учасниць чемпіонату.

У спортивному залі відчувався дух боротьби, напруги, інколи відчаю. Серед юнаків молодшої вікової групи 2007-2008 років народження третє місце посіла команда «Шахтар-Спорт для всіх» м. Білицьке, уступивши спортсменам ДЮСШ м.Покровськ та «Колос» з Костянтинівського району. Усі матчі були дуже інтенсивними, тож юні футзалісти, втомлені, але щасливі, отримали свої нагороди.

futbol 1
У віковій групі 2005-2006 року народження напруження було не менше. Кожна команда намагалася отримати максимальний результат і викладалась на всі 100 відсотків. Ігри були насичені яскравими моментами. Отже, чемпіонами Донецької області з футзалу стала команда «Шахтар» м. Білицьке, які у фіналі з рахунком 5-1 здолали опір «Словхліба» м.Слов’янськ.

Переможці були нагороджені кубками, грамотами та медалями, а вболівальники, які прийшли підтримати свої улюблені команди, отримали море позитивних емоцій.

Вітаємо з перемогою та бажаємо успіхів у новому сезоні!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх