Сформовано новий склад Громадської ради

Переглядів: 1294 0 26.04.2013 в 04:29:16 Новини місцевої влади
Сформовано новий склад Громадської ради
Установчі збори для  формування нового складу громадської  ради при виконкомі Добропільської міської ради відбулися 25.04.2013 року в будинку міської ради.

 В зборах взяли  участь 16 представників інститутів  громадського суспільства, які надали заяви про свою участь до ініціативної групи, а також представники виконавчого комітету Добропільської міської ради.

 Ініціативну групу, що підготувала установчі збори по її утворенню було сформовано відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 № 996.

Робота такої ради забезпечить  участь громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, сприятиме налагодженню ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахуванню громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

У місті Добропіллі громадська рада при виконкомі Добропільської міської ради працює з 2011 року.  Засідання ради проводяться не рідше ніж один раз на квартал під головуванням Древаля П.П., голови Добропільської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України.

Робота з питань внутрішньої  політики в м. Добропілля здійснюється відділом організаційної роботи управління організаційно-господарського забезпечення діяльності Добропільської міської  ради та її виконавчих органів (м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83, тел. 2-56-39), де можна отримати консультації та інформацію з вищезазначених питань. 
 
Заступник начальника управління з питань зв'язків з громадськістю, начальник відділу організаційної роботи управління Олексенко Анна Сергіївна

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх