Добропольские спасатели напомнили гражданам правила безопасного отдыха

Переглядів: 916 0 01.09.2018 в 13:00:05 Новини району
Добропольские спасатели напомнили гражданам правила безопасного отдыха

 Літо завершується, і багато громадян прагнуть не згаяти останній шанс насолодитися теплими сонячними проміннями. Мешканці  весь свій вільний час намагаються проводити на водоймах або на природі. Проте часом за розвагами та позитивними емоціями люди забувають про елементарні правила безпеки. Така недбалість може призвести до трагічних наслідків.

   З метою недопущення можливих нещасних випадків, 28 серпня 2018 року  співробітники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели профілактичний рейд по водним об’єктам Добропільського району.
  Співробітники ДСНС попередили громадян про заборону купання у не визначених для цього місцях та у нетверезому стані, недопущення купання дітей без супроводу дорослих та закликали не допускати у воді необачних ігор. Рятувальники також наголосили, що відпочиваючи на природі, необхідно неухильно дотримуватися основних вимог власної, у тому числі і пожежної, безпеки, роз’яснили про особливу пожежну небезпеку у спекотну пору року у хвойних лісах. Якщо все-таки багаття було розведено, то перед уходом з лісу його необхідно ретельно засипати землею, або залити водою до повного припинення тління. 
   Для того, щоб люди пам’ятали та дотримувалися елементарних заходів безпеки, рятувальники після профілактичних бесід вручали їм тематичні листівки та пам’ятки.

 


Добропольские спасатели напомнили гражданам правила безопасного отдыха


Джерело: 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх