Результаты XІІІ первенства Добропольского теркома профсоюзов по футболу

Переглядів: 1026 0 09.04.2014 в 16:03:03 Новини спорту
Результаты XІІІ первенства Добропольского теркома профсоюзов по футболу

   Доблесні шахтарі Добропільщини не тільки видають на - гора мільйони тонн вугілля, але й активно ведуть здоровий спосіб життя.
   Так, в кінці березня закінчилась чотиримісячна напружена боротьба  за звання сильнішої футбольної команди вугільників. Вже вкотре найвищий рівень гри підтвердила команда шахти «Білозерська» (нагадаємо, що всього брали участь 8 команд), яка отримала найвищу винагороду. Слід відмітити, що серед вболівальників цієї команди був присутній і голова профспілки шахти «Білозерська» Войтович Микола Андрійович
Друге, третє місця відповідно  посіли команди шахти «Новодонецька» і ЦОФ «Добропільська».
   Церемонію нагородження проводив особисто голова Добропільського теркому профспілок Петро Петрович Древаль. У своїй вітальній промові він зробив акцент на те, що територіальний комітет профспілок не тільки вже 13-й рік поспіль здійснює фінансування цих змагань,  але й, приділяючи велике значення розвитку фізичної культури і спорту серед працівників вугільних підприємств міста, підтримує  будь-які починання та ініціативи, направлені на зміцнення здоров’я шахтарів та їх сімей. Всі учасники змагання отримали грошові винагороди, спортивну атрибутику.

   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх