Проведення благоустрою в районі

Переглядів: 1288 0 28.04.2010 в 10:19:35 Новини району
Проведення благоустрою в районі
   З метою організаційного забезпечення виконання всіх запланованих заходів по проведенню робіт з озеленення і благоустрою території району проведено ряд нарад, на яких були присутні голови сільских та селищної рад, керівники підприємств, організацій, установ. Рішеннями виконкомів сільських та селищної рад затверджені плани заходів з проведення Дня довкілля та благоустрою, склад оргкомітетів, рекомендовано підприємствам, установам та організаціям, розташованим на території сільських та селищної рад вжити і провести комплекс заходів по наведенню належного порядку на підконтрольних, підзвітних територіях.
   Велику увагу виконкоми сільських та селищної рад приділили комплексу робіт, що підлягають першочерговому виконанню у період проведення благоустрою. Перш за все ліквідовані накопичення безхазяйних відходів у зонах озеленення та місцях, вільних від забудови, у межах населених пунктів, звільнено вулиці, тротуари від накопиченого за зиму протиожеледного матеріалу та побутового сміття в обсязі 71 куб.м, ліквідовано 24 сміттєзвалище обсягом 4,335 тис.куб.м. на територіях Октябрьської, Шилівської, Нововодянської, Новоторецької, Шилівської, Никанорівської, Золотоколодязької сільських рад та Святогорівської селищної ради.
   До участі в наведенні порядку було залучено населення та установи 62 населених пунктів, 69 установ, організацій та трудових колективів підприємств, учні 10 загальноосвітніх шкіл. Силами учнів упорядковано пам’ятники загиблим воїнам ВВВ, а саме меморіал "Скорботна мати”, 2 пам’ятники в с. Світле.
   На території району висаджено 703 дерева (липи та берізки) на території Золотоколодязької, Криворізької, Добропільської, Світлівської, Никанорівської сільських рад, висаджено кущів 655 одиниці (Нововодянська, Світлівська, Октябрська, Ганнівська, Октябрська сільські ради). Посадженно 50 кущів троянд на території Никанорівської сільської ради, засіяно газонів 1020 кв.м.
   Сільськими та селищною радами до Дня пам’яті померлих приведені в належний стан території кладовищ, був завезений пісок на 63 кладовища, розташованих на території району. Проведено розчищення територій паркових зон, скверів. Виконані роботи по підготовці місць масового відпочинку на водоймищах с.Добропілля, с.Шилово, с.Ганнівка, с.Золотий Колодязь. Проведено ремонт фасадів об’єктів громадського призначення та приведені в належний стан братські могили, пам’ятники та могили громадського значення.

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх