Добропольские спасатели провели профилактическую беседу в детском садике

Переглядів: 983 0 15.02.2018 в 10:00:34 Новини району
Добропольские спасатели провели профилактическую беседу в детском садике

На Донеччині піротехніки майже чи не щодня виїжджають на знешкодження боєприпасів. Тому ця тема є досить цікавою, особливо  для  дітей, оскільки саме діти під час своїх ігор часто натрапляють на підозрілі предмети, які виявляються вибухонебезпечними

З метою попередження нещасних випадків через необережне поводження з вибухонебезпечними предметами, 13 лютого співробітники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області  провели інформаційний захід із працюючим персоналом ДНЗ № 36 "Джерельце" міста Добропілля.  На початку бесіди, рятувальники наголосили про небезпеку знайдених підозрілих предметів. Практично в кожному такому пристрої знаходиться достатня кількість вибухової речовини, аби спровокувати вибух. Тому, рятувальники попереджають, що не можна торкатись таких предметів, штовхати, пересувати, бити та ні в якому разі кидати у вогонь. Також у зв’язку із проведенням антитерористичної операції, рятувальники закликали бути пильнішими, аніж зазвичай.

Після бесіди персоналу ДНЗ вручили інформаційні листівки з алгоритмом дій на випадок виявлення вибухонебезпечного предмету.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх