О работе управления социальной защиты населения Добропольской райгосадминистрации за неделю

Переглядів: 762 0 08.01.2019 в 08:30:18 Новини району
О работе управления социальной защиты населения Добропольской райгосадминистрации за неделю

До управління соціального захисту населення райдержадміністрації за минулий тиждень (з 02.01.2019 по 04.01.2019) звернулося та отримало консультації 135 осіб, в т.ч. з питань надання пільг, компенсацій, ТЗР та санаторно-курортного лікування – 12 осіб, надання та призначення субсидії – 23 особи, призначення соціальної допомоги, компенсації – 41 особа та консультації щодо призначення різних видів допомоги – 48 осіб, за наданням довідок та повідомлень про отримання соціальної допомоги – 11 осіб.

 

   За тиждень спеціалістами управління призначено 41 вид допомоги відповідно до Законів України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», «Про державну соціальну допомогу дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства», «Про державну допомогу особам, які не мають права на пенсію».

   Відправлено електронні запити до Добропільського об`єднаного управління ПФУ Донецької області та Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми отриманих доходів фізичних осіб для призначення субсидії.

   Надано відповіді на запити Донецького обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат стосовно перевірки в БД ASOPD_SOC щодо перебування на обліку 133 внутрішньо переміщених осіб.

 Згідно графіку перевірок головним спеціалістом з контролю за призначенням та виплатою пенсій перевірено 16 пенсійних справ. З Державного реєстру речових прав на нерухоме майно сформовано 8 витягів на осіб, що звернулися за призначенням державної допомоги відповідно до постанови КМУ № 505 та житлової субсидії.

  Відділом соціального інспектування проводилися перевірки матеріально - побутових умов внутрішньо переміщених осіб та осіб, які звернулись за призначенням соціальної допомоги.

  Протягом тижня кредиторська заборгованість не погашалася і станом на 08.01.2019 року складає 117,2 тис. грн., в тому числі:

- по субсидіям на житлово-комунальні послуги (підприємствам) – 60,0тис. грн.;

- по пільгам на житлово-комунальні послуги (підприємствам) – 46,7 тис. грн.;

- по виплаті грошової компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС - 10,5 тис. грн.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх