Представители ООО "Перспектива" посетили международную выставку рентабельного «ИнтерАГРО 2014» в Киеве + ФОТО

Переглядів: 2144 0 04.11.2014 в 04:30:02 Новини району
Представители ООО

   Цьогоріччя 29 жовтня у м. Києві представниками ТОВ «Перспектива» у складі виконавчого директора з рослинництва Симоненко О.В., виконавчого директора з садівництва Голубцова І.С., начальника відділа вирощування Шульги О.М., головного інженера Юшина Д.І., завідувача майстерні Білоцерковець О.С., інженера з охорони праці і техніки безпеки Аносова Є.А., а також агрономів підприємства – Олекюка А.А., Єгорушкіна Л.А., Настіч В.Г., Шупіченко О.М., Волкової І., Симоненко І.О., Симоненко С.О. та землевпорядника Астахова П.М. було відвідано десяту ювілейну міжнародну виставку рентабельного високоефективного сільського господарства «ІнтерАГРО 2014», яка проходила у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2б).


   В роботі виставки взяли участь близько 300 компаній з України та 12 країн світу: Австрії, Аргентини, Іспанії, Нідерландів, Німеччини, Росії, Чехії, Тайваню, Туреччини, Франції, Швейцарії та Швеції. Національною експозицією представлена Франція, колективною експозицією - Німеччина.
Експозиція 2014 року, яка складає понад 30 000 кв.м. представила: сільськогосподарську техніку, обладнання для ремонту та сервісного обслуговування, запасні частини та комплектуючі, системи поливу і зрошення, біоенергетику, органічне та точне землеробство, переробку і утилізацію відходів, засоби виробництва (насіння, добрива, ЗЗР, ПММ), програмне забезпечення, транспорт і логістику, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, засоби малої механізації, фінанси і аудит, менеджмент і агроконсалтинг.


   Учасники виставки – провідні виробники сільськогосподарської техніки та обладнання, серед яких: Amazone, Berthoud Agricole, Case, Caterpillar, Claas, Deutz Fahr, Horsch Maschinen, Gaspardo, John Deere, Kuhn, Kockerling, Lemken, Siloking, New Holland, Great Plains, Poettinger, Vaderstad, Strom-Bednar, Fliegl, Восход, Львівагромашпроект, Велес-Агро та багато інших.


   Підтримку в організації та підготовці «ІнтерАГРО 2014» надали відомі вітчизняні і зарубіжні установи, компанії та організації, зокрема, Українська аграрна конфедерація, Український клуб аграрного бізнесу, Посольство Франції і Французьке агентство з міжнародного розвитку підприємств UBIFRANCE, Посольство Федеративної Республіки Німеччина, Німецька асоціація виробників сільськогосподарської техніки VDMA, виставкова компанія IFWexpo (Німеччина).

   Источник


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх