Председатель райгосадминистрации совершил рабочую поездку в Добропольский сельский совет

Переглядів: 1359 0 08.11.2013 в 00:40:43 Новини району
Председатель райгосадминистрации совершил рабочую поездку в Добропольский сельский совет

   З метою реалізації в районі завдань Президента України В. Януковича щодо вирішення актуальних проблем району, 7 листопада голова райдержадміністрації Юрій Середа здійснив робочу поїздку до Добропільської сільської ради.

   Ю.Середа зустрівся і поспілкувався з представниками громади села, керівниками сільгосппідприємств, фермерських господарств, підприємств та організацій, які розташовані на території сільської ради. Участь в зустрічі прийняли також заступник голови районної ради В. Карнаушенко, сільський голова Ю.Кравченко, сільські та районі депутати. 

загрузка...

   Під час зустрічі з громадою, Юрій Середа зазначив: «Доручення Президента України сьогодні стимулюють районну владу до забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною. Наше завдання - забезпечити якісні умови життя населення. Сьогодні є порозуміння між керівництвом районної державної адміністрації та районної ради в питаннях розвитку району. Злагоджені дії органів державної влади та місцевого самоврядування в районі створюють можливості для вирішення багатьох, здавалось би на перший погляд не вирішуваних проблем».

Відвідуючи амбулаторію ЗПСМ та спілкуючись з завідувачем амбулаторії В. Пітиком, присутні обговорили питання важливості проведення реформи медичної сфери та нової політики охорони здоров'я, яка є однією із пріоритетних напрямків модернізації країни, проголошених Президентом України Віктором Януковичем. На місці перевірили стан медикаментозного забезпечення амбулаторії для надання невідкладної медичної допомоги, а також проведення ремонту приміщення медичного закладу для забезпечення жителів села якісними медичними послугами. Як зазначив В. Пітик, медичні послуги в амбулаторії отримують близько 2200 чоловік, з них – 250 дітей (це не тільки жителі Добропільської сільської ради, а й частково Шилівської, Світлівської сільських рад. Представники районної влади знайшли порозуміння з керівники підприємств з питання покращення функціонування амбулаторії та роботи опалювальної системи.

Також жителі села звернулися до голови райдержадміністрації з проханням надати допомогу в ремонті та в роботі Свято-Успенського храму.

Ю.Середа та В. Карнаушенко перевірили хід виконання робіт по ремонту обеліску загиблим в роки Великої Вітчизняної війни воїнам та односельцям.

«Якість впровадження державної соціальної політикищодо підвищеннястандартів життя на пряму залежить від кожного з нас. Здійснивши ряд ефективних заходів на своєму місці, ми доб’ємось суттєвих поліпшень, які зможе відчути кожен житель нашого району. Реформи медичної сфери та нова політика охорони здоров'я є одним із пріоритетів модернізації країни, проголошених Президентом України Віктором Януковичем» - наголосив Ю. Середа, підсумовуючи зустріч.

 Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх