Працюємо на результат

Переглядів: 1266 0 30.06.2011 в 22:08:47 Новини податкової інспекції
Працюємо на результат
   У податківців Добропільської об’єднаної державної податкової інспекції стало доброю традицією зустрічати професійне свято – День податкової служби України здобутками у праці. Не є винятком і нинішнє. Колектив інспекції працює професійно, напружено і злагоджено. Зростають податкові надходження у державну скарбницю, внесок у спільний здобуток стає дедалі вагомим.
   Підбиваючи підсумки першого півріччя роботи, можемо відзначити, що вони були не лише напруженими, але й результативними.
   До державного бюджету фактичні надходження за січень – червень 2011 року склали 125,8 млн.грн., що на 98,6 млн.грн. більше за збір у першому півріччі 2010 року ( 27,2 млн.грн. ). 
   До загального фонду державного бюджету збір податків склав 213,0 млн.грн.
   Налагоджена робота з бюджетоутворюючими платниками податків. Зокрема, фактичні надходження у Державний бюджет за січень – червень 2011 року від підприємств вугільної промисловості збільшені на 96,4 млн.грн. в порівнянні з надходженнями аналогічного періоду минулого року.
   За звітний період досягнуто зменшення кількості збиткових підприємств та суми збитків. Цікаве й те, що при зменшенні кількості проведених перевірок поточного року сума донарахувань збільшилась. Скорочено і податкові борги : до Державного бюджету – у 6 разів, або на 28,3 млн.грн., до місцевого бюджету – у 1,5 разів, або на 1,7 млн.грн.
   Зустріч свого професійного свята для податківців -  це можливість як оцінити накопичений досвід, так і визначити плани на подальший розвиток та вдосконалення. 




                                                              Відділ МРР та ЗГ


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх