ПП Голос - це команда однодумців, що мають намір стояти пліч-о-пліч заради інтересів громади

Переглядів: 1265 0 20.10.2020 в 07:30:15 Вибори
ПП Голос - це команда однодумців, що мають намір стояти пліч-о-пліч заради інтересів громади

Вибір партії і можливих майбутніх кандидатів не випадковий. Команда вже не раз проявила себе, як спільнота сильних, вольових, цілеспрямованих і альтруїстичних людей, у громадських проектах і заходах, спрямованих на розвиток міста.

Серед нас абсолютно різні люди. Це - учасники АТО, вчителі, шахтарі, спортсмени, громадські діячі, приватні підприємці, діячі культури і мистецтва, люди різних релігій і світоглядів. Об'єднує нас те, що більшість із нас - це батьки, які хочуть зробити нашу громаду комфортною для проживання наших дітей, наших онуків.

Наша команда - це не ті, хто раптово з'явилися в житті міста перед виборами. Це люди, що впродовж довгих років ведуть свою громадську діяльність.

Кравчук Олег - член організації "Патріоти Добропілля" з моменту її заснування в 2014 році. Людина, для якої в пріоритеті чесно працювати на благо міста, а коли потрібно - стати на його захист. 2014-2016 рр. - голова Добропільської РДА, 2017-2020 рр. - служба в ЗСУ за контрактом. Участник АТО.

 

 

Пустовойтова Тетяна створила Центр допомоги тваринам (ЦДТ) «Zoo-City». За два роки вона з волонтерами врятували 527 тварин. На цей час утримує 53 собак і 31 котів. Це переважно хворі, травмовані, старі тварини з інвалідністю. Ті, хто не виживе на вулиці.Завдяки гранту від ООН, організація отримала 87 000 грн на стерилізацію безпритульних тварин. У вересні 2019 року було стерилізовано та щеплено від сказу 53 собаки й 26 котиків. Також додатково Добропільська міська рада надала 65 000 грн. На ці кошти стерилізували ще 43 собаки. З планів — створення Центру каністерапії з інклюзивним простором. Де б проходили реабілітацію діти з інвалідністю (аутизм, ДЦП) через спілкування та ігри з тваринами. Тетяна за фахом дефектолог вищої категорії.

 

 

Владислав Бурховецкий - з 2012 р. є співзасновником та Президентом Громадської організації «Молодіжний центр «Творці історії». З 2018 р. займається розвитком околиці в м. Добропілля. Є ініціатором створення Публічного простору «НЕПУСТИР», який розвиваємо надалі. Допомагає багатодітним сім‘ям (7-9 дітей), які опинилися у скруті

В цьому році було забезпечено 16 сімей (100 дітей) продуктами харчування на місяць під час карантину та зупинки роботи шахт, а також медикаментами та засобами особистої гігієни. Відремонтовано 33 велосипеди та 2 кімнати для дітей.

Наразі займається ремонтом приміщення для створення Громадського простору «НЕПУСТИР» для подальшого розвитку околиці та її спільноти.

 

 

Дорогавцева Наталя, мати двох дітей. Фізична особа-підприємець і керівниця ГО «Велоклуб «ДоброВело». Розвиває в місті активний вид спорту. Популяризує велоспорт. В місті проводить міські велопробіги: «Безпечний рух в місті Добропіллі»; приймала участь в організації фестивалю «Велосхід», який проводився разом з асоціацією велосипедистів Києва; приймала участь у велоквестах «Взаємодія громади з поліцією» і багато інших. Також разом з велоклубом проводила лекції по школах з правил дорожнього руху їзди на велосипеді.

 

 

Лисицький Денис - підприємець, громадський діяч, член організації "Патріоти Добропілля" з моменту її заснування у 2014 році. Більше 10 років займається підприємницькою діяльністю. Приймає активну участь у створенні громадянського суспільства та є інвестором громадських проектів. На даний час займається обсмаженням кави.

 

 

Кучеренко Марина - активна громадська діячка. Засновниця ініціативної групи «Клумбний рух», результати роботи якого не тільки радують око, але й гармонізують душу. Саме завдяки ініціативі Марини у місті на клумбах ростуть троянди. Це був перший соціальний проект, що вона спільно зі своєю ініціативною групою та міською радою реалізувала у 2016-2017 роках. За два роки вони висадили близько 8000 кущів, з них — близько 2500 біля будинків. Останній рік керує проєктом «Взамодія громади з поліцією», в рамках якого було облаштовано «Зелену кімнату» для безтравматичного допиту підлітків в приміщенні поліції.

 

 

Четверев Антон - підприємець, громадський діяч, член організації "Патріоти Добропілля" з моменту її заснування у 2014 році. Є непохитним захисником цілісності рідного краю та патріотом держави. Разом із командою однодумців доводив на справі готовність у будь-яку мить стати на захист інтересів України. За освітою юрист.

 

 

Алена Бичкова- міжнародний економіст, фахівець в банківській сфері, фахівець з бухгалтерського обліку, творчий діяч, професійний фотограф, член асоціації фотографів України, волонтер соціальний проектів, громадська діячка.

 

 

Орос Володимир - голова громадської організації "Добро", більше 12 років є приватним підприємцем. Активно брав участь в забезпеченні переселенців гуманітарною допомогою, залучив інвестиції на соціальні проекти близько 10 млн. грн.Для бізнесу було залучено трохи більше 3 млн. грн. Зараз активно займається вивченням можливостей трансформації вугільної промисловості та розвитком громад.

 

 

Стороженко Катерина - викладач йоги, громадська діячка. З 2016 року була одним з організаторів проекту Йога вихідного дня, метою якого було проведення щотижневих безоплатний занять йогою. Завдяки Катерині та волонтерам у бібліотеці-філії №1 з’явився простір Wellness Biblio, де проводять заняття йогою для всіх охочих. Проводить безкоштовні заняття на міських заходах, марафони з очищення та пише мотивуючі статті про ЗОЖ. Входить до Молодіжної ради при виконкомі; волонтер однієї із зоозахисних ініціатив міста та брала на перетримку і лікування близько 20 собачок.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх