После блокировки сим-карты на телефоне у жительницы Белозерского пропали деньги со счета в банке

Переглядів: 1393 0 20.12.2018 в 10:30:38 Новини поліції
После блокировки сим-карты на телефоне у жительницы Белозерского пропали деньги со счета в банке

Як розповіла в поліції потерпіла, спочатку хтось заблокував сім-карту її телефону, а потім виявилось, що з банківської карти жінки зникло 3 тисячі 500 гривень. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до даного злочину.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась 36-річна жителька м.Білозерське із заявою про те, що невідома особа незаконно заволоділа її грошима.

Було встановлено, що напередодні телефонна сім-карта потерпілої виявилась заблокованою, а коли жінка її поновила та перевірила банківський рахунок, виявилось, що з нього зняті грошові кошти в розмірі 3 тисячі 500 гривень. Як розповіла постраждала правоохоронцям, перед цією подією їй телефонували невідомі, представились співробітниками банку й сказали, що нібито хтось намагався зняти гроші з картки, однак жінка одразу перевірила свій рахунок і з ним все було гаразд.

За даним фактом правоохоронцями відкрите кримінальне провадження за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає для правопорушників покарання у вигляді 3-х років тюрми.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх