События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 910 0 17.09.2018 в 10:00:22 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

13.09.2018 – в.о. начальника Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Н.Є. провела  зустріч за місцем проживання та виїзний прийом громадян у Ганнівській сільській раді, та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» на тему: «Механізм розвитку складових пенсій. Порядок оформлення документів, що підтверджують особливий характер роботи» для працівників сільської ради.

13.09.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Шевелєва К.І. провела урок-заняття та квест-гру на тему: «Будь розумним! Дбай про своє майбутнє» з учнями Ганнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Добропільської районної ради Донецької області.

13.09.2018 та 14.09.2018 проведено зустрічі начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій  № 2 Корнєєвою Н.С. та начальником відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Т.І. в трудових колективах  КП «Добро» Добропільської міської ради, Олександрівської селищної ради та з сільськогосподарського ТОВ «Лощанське» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України,  в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.

14.092018 – Добропільське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області провело семінар-нараду з суб’єктами господарювання з актуальних питань діяльності управління та змін у законодавстві. 

14.09.2018 – в.о. начальника Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Н.Є. та заступник начальника управління Громило Н.М. взяли участь аудіочаті на тему: «Пріоритетні завдання органів Фонду області по мобілізації надходження коштів до бюджету Фонду».

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 15 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано  457 звернень, що на 10 % більше, ніж за попередній тиждень (411 звернень). Прийнято: 36 заяв на перерахунок пенсії, 20 – на первинне призначення пенсії, 27 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 5 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 10 осіб, 31 особа – за поновленням виплати пенсій, 

- 87 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 31 особа;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 45 осіб.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх