События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 1030 0 23.09.2018 в 10:00:27 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

17.09.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участю заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про співпрацю з органами  ДВС,  ДФС, про роботу з інвалідами з числа ВПО щодо питань способу виплати пенсії, планування роботи управління на ІV квартал та ін.

17.09.2018 – в.о. Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської  райдержадміністрації.

17.09.2018 – проведено зустріч начальником відділу обслуговування громадян №1 Хничовою Н.С. у трудових колективах  ТДВ «Шахта «Білозерська», ШУ ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» шахти "Новодонецька" та шахти «Піонер» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України,  в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.

18.09.2018  – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Волошина О.С. провела флешмоб на тему: «Легальна робота сьогодні – гідна пенсія завтра!» для учнів Білицької ЗОШ І-ІІІ ст. № 8  Добропільської міської ради Донецької області 

19.09.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 2 Козієва  М.Г. провела зустріч за місцем проживання й виїзний прийом громадян у Мирнодолинській сільській раді. 

19.09.2018 – в.о. начальника  управління Пітик Н. Є. та заступник начальника управління Громило Н.М. провели «День Пенсійного фонду» в Добропільському об'єднаному  управлінні Пенсійного фонду України Донецької області.

20.09.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Н.М. провела флешмоб на тему: «Дбаю про пенсію батьків – обираю легальну зарплату!» для учнів Білозерської ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 Добропільської міської ради Донецької області.

20.09.2018 – в.о. начальника  управління Пітик Н. Є. взяла участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати з питань «Про забезпечення прав найманих працівників, легалізації заробітної плати та зайнятості населення суб’єктами господарювання», яка відбулася в Добропільській райдержадміністрації.

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 6 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано  437 звернень, що на 4,6 % менше, ніж за попередній тиждень (457 звернень). Прийнято: 41 заяву на перерахунок пенсії, 20 – на первинне призначення пенсії, 14 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 15 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до інших управлінь, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 15 осіб, 10 осіб – за поновленням виплати пенсій, 

- 118 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 51 особа;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 55 осіб;

-    дві особи звернулось на прийом до управління засобами  скайп-зв’язку.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх