Педагоги Доброполья - участники научно-практической конференции

Переглядів: 1220 0 11.11.2017 в 14:00:56 Освіта
Педагоги Доброполья - участники научно-практической конференции

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Бажанішого Митрополита Київського і всієї України ОНУФРІЯ, 3 листопада 2017 року на території Свято-Покровської Голосіївської Пустині у місті Києві відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Біблійна історія та християнська етика в освітньому просторі України».

На пленарному засіданні виступив Метрополіт Полтавський і Миргородський Филип, Єпіскоп Новосанджарський Веніамін, науковці Рогова О.Г., Гриньова М.В. із змістовними порадами та коментуванням нового Закону України «Про освіту», а також виступив заступник голови Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України Ю.Є.Решетніков.

Від навчальних закладів м.Добропілля учасниками конференції були Кузьмініч Л.О. (НВК №4), яка поділилась досвідом позашкільної роботи на секції «Розвиток системи дошкільного та позашкільного духовно- морального виховання». На секції «Науково – методологічні та практичні проблеми викладання курсу» була присутня Мангушлу О.В., завідувач ДНЗ №29 «Джерельце», а Андрушків Г.Ф., завідувач ДНЗ №36 «Пролісок» на секції «Навчально – методичне забезпечення курсу «Біблійна історія та християнська етика» виступила з темою «Духовно –моральне виховання дітей дошкільного віку на християнських цінностях в державному дошкільному закладі».

прийняла резолюцію, яка має сприяти поліпшенню виховання підростаючого покоління, налагодити шляхи взаємодії церкви, батьків та школи в напрямку виховання молодого покоління.


Педагоги Доброполья - участники научно-практической конференции


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх