Новые достижения воспитанников добропольского ЦДЮТ

Переглядів: 965 0 10.04.2019 в 13:30:08 Творчість
Новые достижения воспитанников добропольского ЦДЮТ

Нещодавно в Слов’янську відбувся обласний етап Міжнародного фестивалю-конкурсу «Перлини мистецтв». Брали в ньому участь і вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. І отримали одразу 7 престижних нагород.

Як завжди, порадували своїми перемогами вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Непосиди» (керівники Лариса Румянцева, Світлана Татаренкова, акомпаніатор Лілія Яценко). Вони здобули одразу три І місця: у номінації «Дитячий танець» ансамбль Дебют; у номінації «Народно-сценічний танець» ансамбль І вікова категорія; у номінації «Народно-сценічний танець» ансамбль ІІІ вікова категорія. «Білий лебідь» ансамблю Ольга Прудник стала третьою у номінації «Соло».

Молодий перспективний хореографічний колектив «New Dance» (керівник Юлія Сабрі, акомпаніатор Наталя Кисельова) виборов ІІ і ІІІ місце у номінації   «Дитячий танець»  ансамбль (Дебют і І вікова категорія).

«Народний художній колектив» ансамбль сучасного танцю «Райдуга-Шанс» (керівник  Людмила Рудь і Олександр Бойко, акомпаніатор  Зоя Ковальова) стали призерами ІІІ ступеня у номінації «Сучасний  танець» ІІ вікова категорія.

Щиро вітаємо юних танцюрів і сподіваємося, що їхній талант здобуде визнання ще не на одному престижному конкурсі!


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх