Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

Переглядів: 1184 2 08.05.2010 в 12:14:10 Суспільство

9 травня в Добропільському районі відбудуться урочисті заходи, мітинги-реквієми, святкові концерти, присвячені 65-річчю Великої Перемоги.
Буде проведено 20 мітингів біля пам’ятників загиблим воїнам, організовано покладання квітів до всіх 54 пам’ятників на території району. Приймуть участь в мітингах керівники району, начальники управлінь та відділів структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради, лідери районних партійних осередків КПУ,СПУ, ПР, Єдиний центр, Фронт змін, учні та молодь району. На місцевому рівні будуть проведені концерти, святкові вогники та організовані обіди для ветеранів і учасників війни. 
Ветерани Великої Вітчизняної війни, які не зможуть бути присутніми на мітингах, будуть відвідані за місцем проживання.
62 учасника бойових дій отримають ювілейні медалі під час проведення урочистих заходів, мітингів. 236 ветеранів війни отримають ювілейні медалі на дому, а 557 ветеранів війни, працівників тилу отримають їх під час візитів ввічливості, тематичних вечорів, які пройдуть в населених пунктах. 
Ввечері в центральних населених пунктах відбудеться акція «Згадаймо всіх поіменно!», яка передбачає запалення свічок біля пам’ятників воїнам-визволителям за участю керівництва району, представників громадських організацій та політичних партій, учнівської молоді, місцевих жителів.
Делегація району візьме участь в обласних заходах з нагоди відзначення 65-ї річниці Дня Перемоги, які відбудуться в м. Донецьку та Святогірську.
Також цього дня делегація району візьме участь в театралізованому заході, присвяченому Дню Перемоги, який відбудеться в м. Добропіллі на стадіоні «Авангард».
Візьмуть участь в заходах всього близько 1500 жителів району.

http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
2 Мазепа • 19:00:56, 10.05.2010
парад победы был потрясающий
avatar
1 Simply_Olya • 21:52:56, 09.05.2010
Салют суперский))) smile smile cool
ComForm">
avatar
Наверх