Мешканці Добропілля хабар поліцейським обійшовся недешево

Переглядів: 1288 0 01.06.2021 в 09:30:27 Новини поліції
Мешканці Добропілля хабар поліцейським обійшовся недешево

У березні цього року поліцейський патруль помітив поблизу шахти Алмазна ВАЗ-21099, який наскочив на перешкоду, застряг та побачивши службовий автомобіль поліції, намагався подолати перешкоду та покинути місце зупинки.

Поліцейські запідозрили, що водій нетверезий, це підтверджували запах алкоголю з порожнини рота, шатка хода і агресивна реакція на запропонування пройти медогляд у медичному закладі. А пасажирка, дружина водія, запропонувала правоохоронцям хабар у розмірі 3 тис. грн. Ті відмовились і повідомили про це керівництву.

Згодом жінка уклала угоду з прокурором за участю свого захисника щодо визнання винуватості, пожалілася на те, що перебуває у декретній відпустці, має двох малолітніх дітей, а також те, що сукупний сімейний дохід становить 4 тис. грн. на місяць, просила призначити їй штраф із розстрочкою виплати певними частинами.

З огляду на всі ці обставини, Добропільський міський суд ухвалив: на підставі ч. 4 ст. 53 КК України розстрочити обвинуваченій виплату призначеного штрафу у розмірі 17 000,00 грн строком на 12 місяців по 1416,67 грн (одна тисяча чотириста шістнадцять гривень 67 коп) щомісячно.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх