Налоговики Добропольщины не оставляют без внимания обращения граждан

Переглядів: 1230 2 27.11.2011 в 10:35:09 Новини податкової інспекції
Налоговики Добропольщины не оставляют без внимания обращения граждан Податківці Добропільщини не залишають поза увагою звернення громадян.

Створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на письмове звернення або особистий прийом та обов’язкове одержання обґрунтування відповіді на нього – один з пріоритетних напрямів у роботі податківців Добропільської ОДПІ.

У роботі з письмовими й усними зверненнями громадян забезпечується кваліфікований, неупереджений, об’єктивний і своєчасний розгляд для оперативного вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявників та запобігання порушень у сфері податкового законодавства, повною мірою реалізуючи при цьому визначені законодавством повноваження. 

Так, кількість письмових звернень від громадян, що надійшли до Добропільської ОДПІ у січні-жовтні 2011 року, становить 32, що на 21 звернення більше порівняно з аналогічним періодом 2010 року ( 9 письмових звернень ). Колективних звернень та скарг не надходило. 

Найчастіше громадяни у своїх зверненнях порушували питання, пов’язані з реєстраційними номерами облікових карток – 28, або 88%, щодо інформування про ухилення від сплати податків – 2, або 6,3% від загальної кількості заяв, податок на доходи фізичних осіб – 1 заява, або 3,1% та щодо податкових соціальних пільг – 1, або 3,1%.

Згідно з затвердженими графіками прийому громадян посадовими особами інспекції проводиться особистий прийом громадян.

У січні – жовтні 2011 року проведено 39 особистих прийомів, на які звернулось 39 громадян ( торік проведено 45 прийомів ).

Найбільше на особистих прийомах громадян цікавили питання з податку на доходи фізичних осіб – 17 звернень, оподаткування доходів підприємницької діяльності – 16 звернень, плати за землю – 4 звернення.

Слід нагадати громадянам, що звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку.

Добропільська ОДПІ

Источник: http://dnl.dn.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 WOLF • 23:08:01, 29.11.2011
— Почему позакрывали казино?
— Так они людей обирали до нитки.
— Тогда почему налоговую не закроют?
avatar
2 NOTORIUS • 01:45:39, 30.11.2011
в точку biggrin
ComForm">
avatar
Наверх