Надзвичайна подія не на жарт схвилювала мешканців Добропілля

Переглядів: 2225 0 19.06.2021 в 07:30:05 Новини комунальних служб
Надзвичайна подія не на жарт схвилювала мешканців Добропілля

Аварія через недбалість

Вчорашня надзвичайна подія не на жарт схвилювала мешканців Добропілля – без електроенергії залишилися багатоповерхові будинки, магазини, державні установи.
В соцмережах звинуватили РЕМ, та виявляється, що причиною аварії стало нехтування елементарними правилами проведення робіт керівником ОСББ «Прометей» (вул. Першотравнева, 67).
Нещодавно на підпорядкованій ОСББ території спиляли дерева. Керівник винайняла трактор, аби викорчувати пні. На жаль, ці роботи вона ні з ким не узгодила – ні з виконкомом Добропільської міськради, ні з РЕМ. Та виявилося, що саме там проходить кабель 6 000 V. Внаслідок несанкціонованих робіт він був пошкоджений, що і привело до припинення постачання електроенергії.
Як наслідок – псування харчових продуктів в холодильниках пересічних громадян та в закладах торгівлі.
Вчора енергетики приєднали резервну лінію, аби забезпечити електропостачання, та вона не витримала перевантаження і в багатьох будинках по вулицях Першотравнева, Луганського, Театральна, Гагаріна, Незалежності, Шевченка, м-н Молодіжний - електроенергія знову відключилася.
Цей випадок в котрий раз нагадує – перш ніж проводити якісь роботи, керівники установ, ОСББ, навіть пересічні громадяни мають перш за все прорахувати ризики, отримати дозвіл і вже потім приступати до робіт. Нехтування цими правилами може привести до надзвичайних ситуацій і навіть до людських жертв.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх