Предоставление административных услуг Добропольской ОГНИ в Центре обслуживания плательщиков

Переглядів: 945 0 13.06.2018 в 14:00:39 Новини податкової інспекції
Предоставление административных услуг Добропольской ОГНИ в Центре обслуживания плательщиков

Протягом січня-травня 2018 року до Центру обслуговування платників Добропільської  ОДПІ  звернулось більше 8 тисяч відвідувачів. За цей період надано 4659  адміністративних послуг.

Найбільш популярною є послуга з видачі картки платника податків, якою скористалися 2120 платників.

Також зареєстровано 18 реєстраторів розрахункових операцій, 114 книг обліку розрахункових операцій та 34 розрахункових книжки. Видано 1600 довідок про суми виплачених доходів та утриманих податків та 89 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. Витяги з Реєстру платників єдиного податку отримали 264  суб'єкти господарювання, 154  суб'єкти господарювання були зареєстровані платниками єдиного податку. Крім цього, зареєстровано 189 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників  єдиного податку.

Зазначимо, що в Центрі обслуговування платників Добропільської  ОДПІ надається широкий спектр безоплатних послуг для відвідувачів. Серед них: приймання податкової звітності, отримання послуги з внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника, отримання усних консультацій відповідно до Податкового кодексу України, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску тощо.

На інформаційних стендах та в буклетах розміщено максимально необхідну інформацію, що дозволяє якісно обслуговувати платників податків та значно скоротити час на надання послуг.

Для платників, які подають звітність в електронному вигляді в «Кабінеті платника»  встановлено комп'ютери, які підключені до мережі Інтернет, а також надаються консультації та практична допомога під час відправки електронних звітів.

Нагадуємо, що Центри обслуговування платників створені з метою забезпечення комфортних умов платникам при отриманні адміністративних послуг та надання якісної податкової допомоги, кожен має можливість вирішити нагальні питання  та отримати необхідну інформацію за допомогою кваліфікованих працівників ЦОП

Центр обслуговування платників Добропільської  ОДПІ знаходиться за адресою:м.Добропілля провулок Європейський, 4 Телефон консультанта – модератора: (06227) 2-88-74.


Джерело: http://shkvarki.org

Мітки: ОДПІ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх