На сторожі інтересів держави

Переглядів: 1288 2 18.09.2009 в 12:02:04 Новини поліції

   Нажаль, таке явище, як корупція доки ще не викоренено, але боротьба триває...
У рамках здійснення заходів, спрямованих на боротьбу з корупцією, організованою злочинністю, відмиванням коштів тощо, ДПА України здійснює обмін інформації каналами Єдиної інформації системи у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансуванню тероризму.

Керівні працівники центрального апарату постійно беруть участь у заходах, що проводяться групою держав по боротьбі з корупцією “GRECO”, проектах надання технічної допомоги з питань боротьби з відмиванням коштів MOLI-UA-2.

Крім того, на ДПА України покладено зобов’язання щодо розробки й подання на розгляд Кабінету Міністрів України проекту наказу щодо здійснення фінансового контролю за декларуванням доходів та їх витрачанням особами, уповноваженими виконувати функції держави, членами їх сімей та близькими родичами.

Враховуючи актуальність цього напрямку роботи, працівниками відділу боротьби з корупцією в ОДПС у Донецькій області регулярно проводяться різноманітні профілактичні заходи, які безпосередньо спрямовані на попередження корупційних діянь.
Співробітники підрозділу розробляють та розміщують у громадських місцях агітаційні плакати, які інформують мешканців області про діяльність в цьому напрямку, повідомляють про функціонування “телефонів довіри”, за якими можна зателефонувати та повідомити про факти корупції та хабарництва в органах ДПС України.

Шановні громадяни! Якщо законність дій працівників податкової служби викликає будь-які сумніви, проявіть громадську позицію – негайно звертайтесь по “телефону довіри” до відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Донецькій області 8(0622) 57-64-46.

А.А.Яблоновський, старший оперуповноважений з ОВС ВБК в ОДПС ПА у Донецькій області, майор податкової міліції

Источник: http://dnl.dn.ua

 


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
2 vitesse • 21:20:56, 18.09.2009
Алло я дал взятку!-Фамилия?-.... -Ваш адрес!-....-Вы осведомлены что за это полагается от 3 до 5?-Нет не знал!?-Ну сидите дома за вами уже выехали! biggrin Алло, наш директор коррупционер и взяточник!-Это ты, Иванов?!!!-Сергей Петрович..? biggrin
avatar
1 dobrepole • 12:02:34, 18.09.2009
негайно звертайтесь по “телефону довіри”
А на телефоне сидят работники налоговой)))
ComForm">
avatar
Наверх