На шахті «Новодонецька» нарощують обсяги видобутку вугілля

Переглядів: 2550 0 03.05.2021 в 07:30:58 Новини підприємств
На шахті «Новодонецька» нарощують обсяги видобутку вугілля

Професіоналізм, відповідальність, згуртованість і робота на загальний результат. Ці якості допомагають шахтарям державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток» нарощувати обсяги видобутку вугілля.

У квітні на шахті «Новодонецька» з 2-ої північної лави пласта k8, яку відпрацьовує колектив видобувної дільниці №2 на чолі з начальником Сергієм Анатолійовичем Яблучанським і бригадиром Володимиром Сергійовичем Лосєвим, видобуто 40550 тонн вугілля. Середньодобове навантаження на очисний забій склало 1350 тонн при виймаємої потужності пласта 1,1 м. План з видобутку вугілля виконано на 122,9%.

- Збільшити видобуток гірникам дільниці №2 шахти «Новодонецька» вдалося завдяки заміні видобувного комбайна УКД-200/500 на УКД-200/400 та зміни схеми виїмки вугілля, - каже директор з виробництва ДП «Добропіллявугілля-видобуток» Сергій Вікторович Мисякін. - Саме ці рішення, які були прийняті з ініціативи генерального директора держпідприємства О.І.Коваля, значно знизили фактор аварійності. Шахтарі працюють в складних гірничо-геологічних умовах і успішно справляються з поставленими завданнями.

Директор шахтоуправління "Новодонецьке" Вадим Миколайович Чекмезов відзначив, що з початку відпрацювання цієї лави, розпочатої в травні 2019 року, досягнуто найвищого показника продуктивності праці гірника очисного забою - 477 тонн/чол.

Начальник дільниці №2 С.А.Яблучанскій впевнений, що колектив добичників здатний домогтися великих результатів:

- Обсяг видобутку в 40 тисяч тонн досягнутий завдяки грамотній підготовці і оперативної заміні видобувного комбайна в березні поточного року. Також важливий фактор - якісний профілактичний ремонт обладнання: секцій механізованого комплексу, гідравліки, приводів конвеєрів. Ці роботи успішно проводить механічна служба ділянки на чолі з механіком дільниці Андрієм Володимировичем Бертманом. Все це сприяє збільшенню видобутку.

Бригадир ГРОЗ В.С.Лосєв зазначає, що шахтарі зупинятися на досягнутому не збираються: «Колектив націлений на виконання планових показників. У травні плануємо збільшувати середньодобовий обсяг видобутку. Гірники зацікавлені в цьому і розуміють, що гідна робота буде гідно оплачена – а це запорука добробуту шахтарських сімей».


На шахті «Новодонецька» нарощують обсяги видобутку вугілля


Джерело: ДП "Добропіллявугілля-видобуток"


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх