На черговій сесії Добропільської міської ради двоє депутатів склали свої повноваження

Переглядів: 1379 0 17.11.2021 в 10:30:47 Новини місцевої влади
На черговій сесії Добропільської міської ради двоє депутатів склали свої повноваження

16 листопада відбулось засідання чергової сесії Добропільської міської ради. Секретар Віталій Шевченко привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом, також зазначив, що 16 листопада відзначається міжнародний день терпимості, та закликав депутатів до плідної роботи.

На початку засідання депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутатів Добропільської міської ради VIIІ скликання Вальта Віталія Олександровича, Пустовойтової Тетяни Вікторівни, обраних від політичної партії «Голос», на підставі особистих заяв про складання ними депутатських повноважень.

Загалом на засіданні були присутні 27 депутатів з 34 обраних. Розглянули 67 питань порядку денного - це питання щодо змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку громади, внесення змін до міського бюджету на 2021 рік, про стан законності, боротьби зі злочинністю у Добропільській міській територіальній громаді, питання відділу з житлових питань та управління, комунальною власністю, відділу земельних відносин.

 

Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх