Молодежь Доброполья узнала о ситуации на рынке труда

Переглядів: 1347 0 12.12.2013 в 22:11:05 Суспільство
Молодежь Доброполья узнала о ситуации на рынке труда
   Соціальні ініціативи Президента України – запорука справедливої, ефективної соціальної політики держави. Одним із напрямків впровадження соціальних ініціатив є сприяння ефективній зайнятості та створення нових робочих місць. Окрему частину ринку праці  у сучасному суспільстві становить молодь. З метою повного інформування щодо конкурентоспроможності на ринку праці в Добропільському міському центрі зайнятості 11 грудня було проведено семінар для молодих осіб «Молодь на ринку праці».
   Розпочав захід перший заступник міського голови Ігор КУРДЯ, звернувши увагу присутніх на те, що діяльність виконавчих органів міської ради, Добропільського центру зайнятості спрямована на безумовне впровадження соціальних ініціатив Президента України, підвищення ефективності реалізації інноваційних механізмів законодавства про зайнятість та Державної Програми сприяння зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць.    Активно долучається до роботи в зазначеному напрямі і бізнес.
Так, Добропільський міська рада і компанія ДТЕК, розпочали розробку Стратегії розвитку Великого Добропілля на найближчі три роки. Компанія запропонувала ряд кроків, які дозволять вже в 2014 році створити 150 нових робочих місць у місті та районі і поліпшити його інфраструктуру. До співпраці запрошуються жителі міста, а особливо молодь.
   В ході семінару спеціалісти Добропільського міського центру зайнятості надали слухачам багато цікавої та корисної інформації, зокрема:
- про ситуацію на ринку праці м. Добропілля та Добропільського району (потреба підприємств у кадрах, перелік актуальних професій, потреба в яких стабільна);
- про особливості працевлаштування молоді;
- про шляхи самостійного працевлаштування;
- про проблеми (небезпеки) при пошуку роботи, наслідки «тіньової» зайнятості.
   Источник: http://radadobropillya.or

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх