Воспитанники ансамбля современного танца «Радуга-Шанс» приняли участие в Международном фестивале-конкурсе «Все мы дети твои, Украина"

Переглядів: 1322 0 20.08.2017 в 08:00:43 Новини району
Воспитанники ансамбля современного танца «Радуга-Шанс» приняли участие в Международном фестивале-конкурсе «Все мы дети твои, Украина

Вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю сучасного танцю «Райдуга-ШаНс» знову мали змогу прийняти участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Усі ми діти твої, Україно», та відпочити у ДЦ «Молода гвардія».

Одеса зустріла нас гаряче. Сонце, море, лагідний вітерець привітали всіх нас дружніми обіймами. Нам дуже пощастило з вожатими, з перших кроків ми відчували піклування про нас. Вони приготували для нас у холі транспарант-вітання написане різнокольоровими буквами «ВІТАЄМО «СПІВПГРАЙ» та «РАЙДУГУ – ШАНС» яке зустрічало нас кожного ранку. Ми були в загоні зі своїми давніми друзями, вокальним ансамблем «Співограй» з м. Біла Церква, а поруч давні знайомі з колективів «Іскорка» та «Щасливе дитинство» з м. Дніпро, «Веселка» з м. Ужгород, «Віта-Грація» з м. Одеса та багато інших.

Вже на наступний день був перегляд номерів до відкриття фестивалю. Наш колектив з номер «Горянки», один з небагатьох потрапив до програми відкриття фестивалю. Хлопці з гордістю виносили прапори на лінійці відкриття у з’єднаній групі прапороносців.

А на далі репетиції, виступи, конкурсні дні. Ми переглянули виступи всіх колективів які приїхали до Одеси з усіх куточків України. Нам дуже сподобались виступи, було на що поглянути, та чому повчитися. Під час нагородження дуже хвилювалися, з нетерпінням чикали оголошення результатів. Ми зайняли почесне ІІІ – місце, а дует «Каприз» у складі Богдана Горєлова та Вікторії Гришиної посіли ІІ – місце. На заключному концерті ми виступили у номері «Мова єднання» разом з шістьома колективами, це був дуже об’ємний номер в ньому були задіяні більше сотні учасників танцювальних колективів та три вокальні групи. А у фінальній композиції, в якій ми теж приймали участь, на сцені разом танцювало та співало понад 500 учасників гала-концерту!

Конкурс  конкурсом, а відпочивати ми теж встигали. Купалися, загоряли, їздили на екскурсію у місто, каталися на катері, відвідали циркову програму. Побували на концерті співака, композитора, народного артиста України Олега Марцинківського. Фотографувалися, давали інтерв’ю, відвідали виставку прикладної творчості. Пораділи за вихованців з образотворчої студії «Фантазія» та декоративної майстерні «Стиль» нашого центру творчості. Їхні роботи були одними з кращих. Прийняли активну участь у житті табору: «Шоу близнюків» - 3 місце, у змаганнях зі спортивного туризму «Смуга перешкод» - 1 місце… Всі заходи і не перерахувати, ми брали участь майже у всіх. Вечірні вогники біля багаття дуже нас здружили з колективом «Співограй», ми вивчили всі їхні пісні. На лінійці закриття п’ять вихованців отримали грамоти за активну участь в житті табору Юрченко Ю., Борисова Ю., Мурзенко Є., Якименко Є. та Горєлов Б.. Всі діти молодці, вожаті пропонували нагородити кожну дитину дружнього 9 загону.

Ми всі дуже вдячні вожатим, нашим дорогим батькам та Людмилі Костянтинівні за подароване нам літо.


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх