В Доброполье местная власть привлекает общество к принятию решений

Переглядів: 754 0 18.08.2019 в 09:30:38 Новини місцевої влади
В Доброполье местная власть привлекает общество к принятию решений

На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено Положення про електронні консультації в місті Добропіллі.

Нагадаємо, що на головній сторінці сайту Добропільської міської ради розміщено сервіс «Консультації з громадськістю» https://e-consultations.mrd.gov.ua/uk

Згідно затвердженого Положення Е-консультації можуть проводитися щодо:

- проектів нормативно-правових актів, що мають важливе значення для територіальної громади;

- програм соціально-економічного і культурного розвитку та інших програм, рішень стосовно стану їх виконання;

- проекту Стратегічного плану розвитку міста та змін до нього;

- проектів Статуту територіальної громади міста Добропілля та змін до нього;

- встановлення правил з питань благоустрою, забезпечення в ньому чистоти і порядку, торгівлі на ринках та інших правил, за порушення яких передбачено адміністративну відповідальність;

- та інше.

Про проведення Щоб взяти участь в е-консультаціях достатньо зареєструватися на веб-сервісі «Консультації з громадськістю». Користувачі реєструються та самостійно оновлюють відомості в особистому електронному кабінеті на веб-сервісі. Після цього можна голосувати та висловлювати свою думку в коментарях.

Коментарі, що надійшли під час електронних консультацій, вивчаються та аналізуються Робочою групою та відповідними структурними підрозділами Добропільської міської ради.

Звертаємо вашу увагу на те, що на розгляд коментарів, що надійшли під час електронних консультацій, не поширюються вимоги Закону України «Про звернення громадян». Індивідуальні відповіді щодо результатів розгляду пропозицій не надаються та не надсилаються учасникам електронних консультацій.

Звіт про результати електронні консультації оприлюднюється на веб-сервісі «Консультації з громадськістю» та в інші прийнятні способи не пізніше 15 календарних днів після закінчення консультації.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх