В Доброполье полицейские задержали любителя наркотиков

Переглядів: 874 0 21.08.2019 в 10:30:36 Новини поліції
В Доброполье полицейские задержали любителя наркотиков

В Покровському районі поліцейські зупинили перехожого, в якого в пакеті знаходились речовини для виготовлення наркотику, а в мешканця Мирнограду пакунок із канабісом був виявлений при складанні адмінпротоколу Обох правопорушників буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Під час патрулювання в м.Родинське, правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який стояв на автобусній зупинці й тримав в руках підозрілий предмет. Так, під час перевірки документів та ручної поклажі 36-річного жителя Добропілля було виявлено два пакети маку та дві пляшки із рідиною, схожою на ацетон. Власник цих речей пояснив, що давно вже є наркозалежним і що збирався зварити наркотик для власного вживання.

Патрулюючи містом, співробітники СРПП Мирноградського відділення поліції помітили невідомого, який розпивав алкогольний напій. Підійшовши ближче для складання відносно правопорушника адміністративного протоколу за порушення ст. 178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» кодексу України про адміністративні правопорушення, в кишені штанів 27-річного мешканця Мирнограду був виявлений паперовий згорток із канабісом. Від пояснень чоловік відмовився.

В обох випадках наркотичні речовини були вилучені й відправлені на експертизу для подальшого дослідження.

За даними фактами правоохоронцями відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3-х років позбавлення волі.


В Доброполье полицейские задержали любителя наркотиков


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх