В с.Анновка прошел турнир по мини-футболу

Переглядів: 1194 0 22.10.2018 в 14:00:22 Новини спорту
В с.Анновка прошел турнир по мини-футболу

 13 жовтня 2018 року у селі Ганнівка на стадіоні зі штучним покриттям відбулися змагання - закриття сезону з міні-футболу серед вихованців молодших і старших груп комунального закладу «Районна дитячо-юнацька спортива школа» Добропільської районної ради, які були присвячені Дню захисника України.

          Почалися змагання з виконання Гімну України та хвилиною мовчання в пам'ять загиблих бійців, які ціною свого життя захищали нашу землю.

 Зі словами наснаги і побажанням гарної і чесної гри виступив та відкрив змагання в.о директора КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Курінний Сергій Іванович.

Переможцями у молодшій групі стали:

І місце –  село Шахове; 
ІІ місце – село Криворіжжя; 
ІІІ місце - село Ганнівка.
   Переможцями у старшій групі стали: 
І місце – село Ганнівка; 
ІІ місце – село Шахове; 
ІІІ місце –село Добропілля. 

   Всього в змаганнях прийняло участь 60 осіб. Переможці були нагороджені медалями та грамотами. Команди що посіли І місця - нагороджені кубками.

   Організатори висловлюють велику подяку благодійнику заходу Ткачу І.В. (ПрАТ "Глини Донбасу") за надану фінансову допомогу в рамках соціального партнерства цього підприємства з райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.) та Добропільською районною радою (Бєлянкіна Т.М.) за сприянням ГО "Добре поле" в особі Марченко Л.О. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх