МЧС г. Доброполье: "Заблаговременно позаботиться о пожарной безопасности во время Пасхальных праздников!"

Переглядів: 1271 0 08.04.2014 в 20:07:14 Новини МНС
МЧС г. Доброполье:

   Напередодні Великодня працівниками Добропільського районного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області були проведені планові перевірки культових споруд із метою здійснення контролю за дотриманням пожежної безпеки.
   В першу чергу, була приділена увага щодо наявності первинних засобів пожежогасіння, справність електромереж, а також джерел внутрішнього і зовнішнього водопостачання та запасних виходів. У переддень релігійних свят численні віруючі при проведенні релігійних обрядів обов’язково використовують свічки, які несуть підвищену пожежонебезпеку.
   Напередодні Великодніх свят служба цивільного захисту звертається до священнослужителів та настоятелів церков подбати про їх належний протипожежний стан, забезпечити виконання заходів, запропонованих у приписах Державного пожежного нагляду, провести додаткові інструктажі з питань пожежної безпеки з відповідальними працівниками.
   Добропільський районний відділ Управління ДСНС України у Донецькій області звертається до населення: під час Найвеличнішого Християнського свята Великодня бережіть себе й своїх близьких від руйнівної сили вогню!


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх