В Доброполськом районе детей знакомили с красотой родного края

Переглядів: 1279 0 23.08.2017 в 09:00:54 Новини району
В Доброполськом районе детей знакомили с красотой родного края

Туризм є одним з найпопулярніших видів відпочинку. Подорожуючи люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї Батьківщини, інших країн та свого рідного краю.

Туристом може назвати себе кожен, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля.

18 серпня 2017 року за ініціативи керівників закладів культури Шилівської сільської ради (А.Карабут та В.Кутньої), за сприяння відділу культури і туризму райдержадміністрації для дітей - учасників клубних формувань було проведено мандрівку «Стежками рідного краю». Під час мандрівки дорослі познайомили дітей з мальовничими міcцями рідного краю, нашого району. Та зупинилися у мальовничому куточку біля водоймища с.Шилівка. Тут же швиденько і організували табір: встановили палатки, розпалили вогнище.

Щоб поринути в надзвичайну подорож стежками рідного краю дорослі підготували для дітей конкурсно-розважальну програму. Юні природолюби з великим задоволенням грали в ігри, змагалися командами, відгадували загадки про рослин, тварин. Впродовж всієї програми було дуже весело, діти задавали питання, розповідали, де самі вже встигли побувати і що найбільше запам’яталося.


Джерело: http://dobropolrda.blogspot.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх