Лідери громадських організацій об’єдналися у найбільшу коаліцію Донецької області для роботи у сфері «Трансформації вугільних регіонів»

Переглядів: 758 0 19.06.2021 в 07:00:02 Суспільство
Лідери громадських організацій об’єдналися у найбільшу коаліцію Донецької області для роботи у сфері «Трансформації вугільних регіонів»

Учасники об’єднання зобов’язалися спільно діяти у сфері енергетичної трансформації та процесах що пов’язані з екологізацією економіки на основі European Green Deal та відповідної Концепції «зеленого» енергетичного переходу України до 2050 року.

Зміцнення партнерства в рамках соціально - економічного розвитку населених пунктів та підвищення рівня добробуту населення шляхом створення громадської коаліції «Альянс справедливої трансформації» та залучення до діяльності Альянсу інших громадських об’єднань задля впровадження ефективних напрацювання Альянсу.
Одним із завдань «Альянсу справедливої трансформації» є розробка «Дорожньої карти можливостей та розвитку населення при трансформації вугільних регіонів». Вважаємо, що вирішення цього комплексного завдання можливо лише при залученні до процесів трансформації безпосередньо мешканців наших громад.
Запрошуємо зацікавлені сторони до співпраці шляхом заповнення он-лайн опитування за посиланням 
ГО «Центр ініціатив «ТОЛОКА»
ГО «Центр інновацій та партнерства «U.Mentor»
ГО «Заможна людина»
ГО «Ґрунт»
ГО «Територія сталого розвитку»
ГО «Розвиток Донбасу»
ГО «Український патріотичний рух Донбасу»
ГО «Громадський простір «Розвиток»
БО «Благодійний Фонд «Фонд розвитку громади «Паритет»


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх