Лето закончилось, а оздоровление детей в Доброполье продолжается

Переглядів: 1632 0 23.10.2015 в 09:30:51 Новини охорони здоров'я
Лето закончилось, а оздоровление детей в Доброполье продолжается

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради Світлана БАРАНЕЦЬ взяла участь у Форумі організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку, який проходив 15-18 жовтня в Святогірську.

В роботі Форуму взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді Лілія ЗОЛКІНА, т.в.о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Віктор АНДРУСІВ, заступник директора департаменту оздоровлення та санаторно-курортного лікування Міністерства соціальної політики України Віктор ДРЕВАЛЬ, представники дитячих оздоровниць, керівники структурних підрозділів виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, члени Ради директорів з питань оздоровлення та відпочинку дітей, представники органів державної влади.

Програма Форуму передбачала проведення дискусій, круглих столів, різноманітних обговорень найактуальніших питань дитячого оздоровлення та відпочинку, а також проведення низки практичних занять із використання маркетингових, психологічних та інших технологій у формуванні та активізації попиту на послуги дитячих оздоровниць.

Нагадуємо, що влітку та протягом року діти міста Добропілля мали можливість оздоровитися у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Святогірська («Перлина Донеччини», «Сонячний», «Яструбок»), на узбережжі Чорного моря («Сонячний берег», УДЦ «Молода гвардія») та у ДЗОВ санаторного типу «Ровесник» м. Суми. Станом на 21 жовтня відділом у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради оздоровленням охоплено 143 дитини, які потребують особливої уваги та підтримки.

Літо закінчилось, але діти мають можливість оздоровитись та відпочити у УДЦ «Молода Гвардія», який приймає дітей протягом року. Відділ у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради пропонує путівки для дітей пільгових категорій на:

  12 зміну - 13.11.-03.12.2015

  13 зміну - 06.12.-26.12.2015.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 2-55-79, або за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83, 5 поверх, каб.502.

Источник: http://radadobropillya.org.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх