Легалізація заробітної плати – на постійному контролі Покровсько – Добропільського управління

Переглядів: 691 0 17.01.2020 в 08:30:24 Новини податкової інспекції
Легалізація заробітної плати – на постійному контролі Покровсько – Добропільського управління

Питання легалізації заробітної плати, боротьба з прихованою зайнятістю населення на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків роботи органів ДПС, тому знаходиться на особливому контролі Покровсько – Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області.

На постійній основі проводяться зустрічі з представниками бізнесу, в ході яких начальник управління Алла Єльникова наголошує керівникам підприємств на необхідності дотримання вимог податкового законодавства та законодавства з питань праці (протягом 2019 року проведено зустрічі з представниками 689 суб’єктів господарювання).

За результатами проведеної роботи кількість офіційно оформлених працівників за 2019 рік склала 6686 осіб. Зареєстровано фізичними особами – підприємцями – 1477 громадян. До бюджету додатково надійшло 13,5 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, 14.4 млн.грн. єдиного соціального внеску, 1.0 млн. військового збору. 

Також податківці спільно з представниками органів місцевого самоврядування здійснюють контроль за додержанням суб’єктами господарюваня чинного законодавства про оплату праці. Протягом минулого року на засіданнях міських та районних комісій заслухано керівників 798 підприємств та організації, на яких заробітна плата виплачувалась у мінімальному чи нижче мінімального розмірах. Як наслідок, 395 підприємств підвищили рівень виплати заробітної плати, а до бюджету додатково надійшло 1,1 млн. грн податку на доходи фізичних осіб, 1,4 млн.грн. єдиного соціального внеску, 0,2 млн.грн. військового збору. 

Керівництво Покровсько – Добропільського управління впевнене, що проведені заходи сприяли усвідомленню представниками бізнесу необхідності здійснювати свою діяльність лише у рамках правового поля, що в свою чергу, підвищує рівень сплати податків до бюджету країни та сподівається і надалі на плідну співпрацію з суб’єктами підприємницької діяльності. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх