Курс на легалізацію отриманих доходів.

Переглядів: 1227 0 25.06.2012 в 20:37:41 Новини податкової інспекції
Курс на легалізацію отриманих доходів.
   Сьогодні громадяни, які погоджуються на зарплату «в конвертах»   сприяють розвитку тіньових схем ухилення від сплати податків,  позбавляючи себе соціальної захищеності.
   Причому таке ставлення не залежить від рівня статків, а залежить від свідомості та сумлінності кожного платника.
   Працівники Добропільської ОДПІ не залишають поза увагою ці проблеми. Тому, що захист прав та законних інтересів платників податків – один із пріоритетів податкової служби.
   Саме тому й активізовано роботу з легалізації отриманих доходів. Постійно проводиться робота щодо перевірки підприємств, установ та організацій з питань дотримання ними чинного законодавства при виплаті заробітної плати, адже кожний громадянин нашої країни має право отримувати за свою працю гідну заробітну плату, а згодом і пенсію. Особлива увага приділяється платникам податку, які проводять виробничу та фінансово – господарську діяльність, і при цьому не перераховують до бюджету податок на доходи фізичних осіб цим самим допускають виплату заробітної плати «в конвертах».
   Також співробітниками інспекції проводяться засідання «круглого столу», семінари та інші заходи з керівниками та бухгалтерами підприємств (організацій установ) суб’єктами підприємницької діяльності, присвячені питанню погашення заборгованості по податку на доходи фізичних осіб та недопущення виплати заробітної плати «в конвертах».
   В Добропільській ОДПІ працює телефон довіри, куди можуть звернутися громадяни і повідомити про факти невиплати  заробітної плати або виплати її «в конвертах». Звертайтесь за телефоном довіри: (06277) 2-88-72 


Сектор взаємодії із засобами
масової інформації та громадськістю   
Добропільської ОДПІ  

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх