Круглый стол руководителей г. Доброполье с лидерами политических партий и общественных организаций

Переглядів: 1388 0 21.08.2013 в 08:05:42 Новини району
Круглый стол руководителей г. Доброполье с лидерами политических партий и общественных организаций
   В п’ятницю, 16 серпня, в приміщенні Будинку рад відбулось засідання круглого столу з лідерами політичних партій і громадських організацій. 
   Роботу розпочав міський голова Віктор ДЕРИПАСКА, зазначивши, що діалог з громадськістю є першочерговим обов’язком влади. «Тому нашою метою є максимальне залучення громадських організацій та суспільства до обговорення та реформування всіх сфер життєдіяльності», – сказав Віктор Трохимович. У своєму подальшому виступі він поінформував присутніх про роботу органів місцевої влади у першому півріччі 2013 року, а особливо зупинився на роботі відділу комунального господарства у житлово-комунальній сфері.
  За звітній період виконано капітальні ремонти квартир дітей-сиріт на загальну суму - 78,0 тис.грн. За рахунок коштів місцевого бюджету проведено капітальний ремонт ОСББ на суму 90,0 тис.грн. У рамках підготовки до святкування Дня міста відділом комунального господарства було заплановано і виконано ряд заходів з благоустрою та приведення міста в порядок. Також було здійснено поточні ремонти автомобільних доріг на загальну суму 192,75 тис.грн. Заплановано капітальний ремонт автомобільних доріг провулка Санаторний на суму  945 337грн. На утримання та обслуговування ліній зовнішнього освітлення було витрачено 22,3 тис.грн., на сплату електроенергії вуличного освітлення - 108,4 тис.грн. Очільник міста також поінформував присутніх про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери до опалювального періоду 2013-2014 років. За його словами в цілому підготовка до опалювального періоду відбувається згідно складених графіків.
   Віктор Трохимович зазначив, що робота виконавчих органів міської влади ускладнюється тим, що в поточному році ситуація з виконанням місцевого бюджету досить складна. І все ж таки буде зроблено все можливе, щоб підготувати місто до 60-річного ювілею, школи - до навчального року, всю соціальну сферу - до зими. ,,Президент України ставить перед нами завдання – забезпечити якісні умови життя населення незалежно від місця проживання, і органами виконавчої влади робиться максимально все для того, щоб і надалі реалізувувати Програму ,,Україна для людей”, - закінчив свій виступ міський голова. Учасники заходу скористалися можливістю поставити питання очільнику міста та обмінятися думками.
   Жваво відреагували присутні на інформацію начальника відділу надання адміністративних послуг та видачі документів дозвільного характеру Віталія КУЧУКА. Він розповів про створення та роботу Центру адміністративних послуг у місті. Реформа місцевого самоврядування – шлях до задоволення інтересів громадян. Основною метою проведення реформи повинно стати наближення адміністративних послуг до людей. Рішенням міської ради в місті Добропіллі було створено Центр надання адміністративних послуг, який розміщується на першому поверсі будівлі міської ради (м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83, каб. № 102). Відтепер громадяни міста зможуть отримувати в одному приміщенні за спрощеною системою найбільш поширені послуги, що надаються відділами та управліннями міської ради. ,,На виконання доручення Президента України у Центрі створено усі умови для оперативного та повного надання громадянам адміністративних послуг”, - запевнив Віталій Валерійович, відповідаючи на численні питання учасників заходу.
   Завершуючи засідання, начальник відділу культури та туризму Людмила БІЛОУС запросила всіх відзначити 60-ту річницю міста і День Шахтаря 24-25 серпня 2013 року, у День Незалежності України. Ювілейний концерт ,,Добропілля - ти щастя, ти моя доля" та святковий концерт за участю зірок української естради відбудеться 24 серпня на стадіоні ,,Авангард”.  А 25 серпня естафету свята підхоплять святкові заходи, які пройдуть у міському парку культури і відпочинку.

   Заступник начальника управління з питань зв’язків з громадськістю, начальник відділу організаційної роботи управління організаційно-господарського забезпечення діяльності Добропільської міської ради Олексенко Анна

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх