Кожному громадянину гідний життєвий рівень

Переглядів: 1172 0 22.06.2011 в 15:14:42 Новини податкової інспекції
Кожному громадянину гідний життєвий рівень
   
   Сьогодні громадяни, які погоджуються  на зарплату "в конвертах”, сприяють розвитку тіньових схем ухилення від сплати податків та позбавляють себе соціальної захищеності.  Працівники Добропільської ОДПІ не залишають поза увагою ці проблеми. Тому  що захист прав та законних інтересів платників податків – один із пріоритетів податкової служби.  Саме тому й активізована робота з легалізації доходів.
   З початку року проведено 12 рейдів. Перевірками охоплено 56 фізичних осіб-підприємців, в результаті укладено трудові угоди з 56 найманими працівниками. До бюджету надійшло 6,3 тис.грн.
По результатам відпрацювання переліку громадян, які вірогідно отримують не обліковані доходи, за період проведення операції (25-45) до бюджету надійшло 310,0 тис.грн., в т.ч. у 1 кварталі п.р. сплачено податку на доходи фізичних осіб в сумі 82,0 тис.грн.
    Встановлено 1 факт  навмисного ухилення від сплати податку з доходів фізичних осіб матеріали з ознаками злочину, відповідно ст. 364 КК України спрямовано до прокуратури.
    Як відомо, всі соціальні відрахування проводяться виходячи з реальної заробітної плати, що нараховується працівнику. Отже, якщо ви отримуєте заробітну плату "в конвертах”, то залишаєтеся соціально  незахищеними в майбутньому.   



 Відділ МРР та ЗГ                                   


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх