Команда соціального шкільного підприємства “NoMotloH” Білозерської школи №18запрошує охочих долучитись до акції #вільнашафа

Переглядів: 995 0 31.03.2021 в 12:30:12 Суспільство
Команда соціального шкільного підприємства “NoMotloH” Білозерської школи №18запрошує охочих долучитись до акції #вільнашафа

Команда соціального шкільного підприємства “NoMotloH” Білозерської загальноосвітньої школи №18 Білозерської міської ради запрошує охочих долучитись до акції #вільнашафа!
Правила акції прості: перебираємо гардероб – і відпускаємо непотрібні речі в добру путь! Про них подбають учасники проєкту, які дадуть старому одягу шанс втілитись у нових речах і приносити користь. Ми потурбуємось, щоб ваші, колись улюблені, речі не гнили на смітниках.
Які речі ми збираємо?
• Одяг, який вже не можна використовувати за призначенням.
• Одяг із натуральних тканин (бавовна/cotton вказані на етикетці). Це може бути ваша футболка, сорочка, світшот чи реглан, постільна білизна, рушники, халати і, звичайно ж, джинси.
• Нам буде приємно, якщо такі речі будуть випраними та висушеними.
Отримані від продажу перероблених речей кошти наша команда планує витрачати на розвиток цього проєкту та екологічні акції, як-то озеленення міст, встановлення контейнерів для сортування сміття.
Нам дуже важлива ваша підтримка. Ми хочемо разом із вами й далі розвивати принципи усвідомленого споживання речей.
Пункти прийому речей працюватимуть у будні дні із 10.00 до 14.00 год. обов'язково зателефонуйте додатково:
• м. Білозерське, вул. Фестивальна, 6, для довідок: +38(099) 073-34-69 (Сковородкіна Наталя).
• м. Добропілля, провулок Європейський 10, для довідок: +38(050) 585-02-47 (Печерська Ксенія).
Діяльність соціального шкільного підприємництва “NoMotloH” будується на основі навчальної програми за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» та навчального посібника «Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап», які були розроблені спеціально для вчителів, батьків та учнів 8 (9,10,11) класів та дістали затвердження Міністерства освіти та науки України.
З матеріалами можна ознайомитись за посиланням:
• Начальна програма: http://bit.ly/навчальнапрограма
• Посібник: http://bit.ly/посібник_із_СШП
Проєкт зі створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH” реалізується в межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях», що виконується @Фондом Східна Європа та @ChildFund Deutschland e.V. і фінансується @Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Детальніше про проєкт читайте на http://sse.eef.org.ua/


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх