Команда Доброполья стала пятой в областной спартакиаде

Переглядів: 1102 0 28.04.2017 в 09:00:52 Новини спорту
Команда Доброполья стала пятой в областной спартакиаде

На базі комунальної установи спортивно-оздоровчого профілю «Металург» в м.Бахмуті   відбулись регіональні змагання п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» в Донецькій області.
Урочисте відкриття спартакіади почалось з яскравого виступу учасників зразкового ансамблю танцю «Непоседы», які привітали 180 спортсменів – учасників змагання із 24 міст та районів Донецького регіону.
Основна мета заходу – соціально-психологічна адаптація потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, а також залучення потерпілих до участі у громадському житті, заняття спортом і зміцнення здоров’я засобами фізичної культури.
Програма спартакіади була представлена наступними видами спорту: настільний теніс, шахи, армреслінг, гирьовий спорт, дартс, бомбаскет. Серед учасників змагань були представники різних галузей і професій, але всіх їх об’єднує – любов до спорту та віра в себе. Наші спортсмени хоч і займають статус інвалідності, але знаходять час займатися спортом та самовдосконалюватись. 
Команду Великого Добропілля представляли 12 спортсменів, які отримали такі призові міста:
•    в індивідуальному заліку з настільного тенісу Замуренко Дмитро Сергійович посів ІІ місце, а в індивідуальному заліку з шахів Кухар Микола Іванович посів ІV місце.
•    у загальнокомандному заліку команда Великого Добропілля посіла V місце, уступивши учасникам з Торецька, Бахмута, Новогродовці, Мирнограду.
За результатами обласних змагань буде сформована збірна команда Донецької області, яка візьме участь у фінальних змаганнях V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» у червні 2017 року в місті Одеса.
Побажаємо нашим спортсменам везіння та витримки. 
 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх