Київські мандри вихованців Добропільської музичної школи

Переглядів: 812 0 30.01.2020 в 09:30:08 Творчість
Київські мандри вихованців Добропільської музичної школи

Мабуть, усім творчим людям відомо, що для подальшого росту та розвитку періодично потрібен певний «допінг». Одним з мотиваторів для подальшого розвитку та вдосконалення для творчої людини є участь у конкурсах.  Це дає безліч  можливостей: дізнатися щось нове, показати себе та зрозуміти, до якого рівня ще треба  прагнути.

Цього разу такою творчою віддушиною стала участь учнів музичної школи №1 м. Добопілля у Міжнародному фестивалі – конкурсі учнівської та студентської майстерності «Соняшник»,  що відбувся 26 січня у місті Києві.

Незважаючи на всі труднощі і складності, учні змогли зібратися і показати дуже високі результати на конкурсі. Так, здобутками дітей стали три нагороди «Гран-прі» (у номінаціях «інструментальний жанр», «академічний вокал», «естрадний вокал»), 16 лауреатів І ступеню та 4 - ІІ ступеню. Щедрий урожай нагород і прекрасний результат!

А як приємно після вдало виконаної роботи разом з друзями відпочити та прогулятися вечірнім Києвом. Насолодитися творчістю вуличних музикантів та танцюристів, випити запашної кави та з’їсти якогось смаколика. Навіть мультфільм набагато цікавіший та смішніший, коли дивишся його разом з друзями!

Звичайно, ці здобутки не останні на творчому шляху наших юних музикантів. І вони точно знають: будь-що тобі до снаги, коли ти цього дуже прагнеш!

m sh1


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх