Керівництво поліції Добропілля звітувало перед громадою Шахівської ОТГ про результати роботи за півроку

Переглядів: 912 0 27.07.2021 в 07:30:10 Новини поліції
Керівництво поліції Добропілля звітувало перед громадою Шахівської ОТГ про результати роботи за півроку

Про результати роботи добропільської поліції за 6 місяців поточного року відзвітував перед депутатським корпусом та громадою Шахівської ОТГ начальник місцевої поліції Олександр Коломієць.

Так, протягом шести місяців 2021 року до поліції Добропілля надійшло 6 тисяч 644 повідомлення, які були внесені до Журналу Єдиного обліку, зареєстровано 952 злочини з ознаками кримінального правопорушення та 3 тисячі 744 адмінправопорушення.

Олександр Коломієць зауважив, що головними напрямками роботи поліцейських залишаються: забезпечення правопорядку в місті; протидія незаконному обігу зброї та наркотичних речовин; розкриття кримінальних правопорушень; контроль за ситуацією на автошляхах.

Так, за 6 місяців поточного року задокументовано 36 наркозлочинів, 11 з яких факти збуту наркотичних речовин.

Олександр Володимирович зауважив, що завдяки співпраці з активними городянами та місцевою владою, в районі успішно реалізовується програми «Безпечний будинок», «Правопорядок» та «Поліцейський офіцер громади». Також функціонують громадські формування, представники яких разом зі співробітниками поліції патрулюють вулиці, проводять спільні рейди, спрямовані на виявлення та припинення правопорушень.

Під час робочої наради були обговорені проблемні питання, які виникають під час взаємодії та розглянуті шляхи їх вирішення.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції

Мітки: полиция


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх