Как в Доброполье решают проблему бездомных животных

Переглядів: 1379 0 15.10.2017 в 11:00:11 Новини газети Новий шлях
Как в Доброполье решают проблему бездомных животных

Громадська організація «Товариство захисту тварин «Вірність» - єдине в Добропіллі об’єднання людей, яке на добровільних засадах виборює права безпритульних тварин. Проце повідомляє НОВИЙ ШЛЯХ.

Вже втретє за ініціативи «Вірності» в Добропілля приїжджала мобільна бригада ветеринарів для впровадження в життя програми «Відлов-стерилізація-випуск». Стерилізація – наразі найгуманніший метод боротьби з проблемою безпритульних тварин. 

Гроші на цей, як і на попередні етапи, волонтери зібрали завдяки пожертвам небайдужих. Люди заздалегідь записували на стерилізацію собак, які живуть на їх вулицях або на підприємствах, та з нетерпінням чекали приїзду лікарів. Однією з умов безкоштовної стерилізації були доставка тварини до місця стерилізації та післяопераційний догляд.

Тим, хто не мав можливості привезти собаку, волонтери допомагали шукати транспорт. Також можна було стерилізувати і власного улюбленця - за пільговою ціною.

Всього було простерилізовано й прищеплено від сказу 30 безпритульних собак. 

«Тож, якщо побачите на вулиці собаку з жовтою кліпсою, знайте – це саме така тварина, яка до того ж має куратора», - пише НШ.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх